Horváth Éva még szoptatja 20 hónapos kisfiát, Kristófot

A celeb követői segítségét kérte abban, hogyan szoktassa le róla kisfiát.

Horváth Éva tanácstalan: nem tudja, hogyan szoktassa le a kisfiát az anyatejről - szúrta ki a Life. Kristóf már elmúlt 20 hónapos, de még mindig ragaszkodik az anyatejhez, ám az egykori modell nem tud mit kezdeni a helyzettel.

A követők igyekeznek segíteni, olyan is van köztük, aki éppen hasonló cipőben jár. A legtöbben azt mondják: nincs más hátra, egyik napról a másikra vagy fokozatosan, de abba kell hagynia szoptatást és kisfia hozzászokik majd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drága Mamik várom az ötleteiteket HEAVY EXCLAMATION MARK SYMBOL️Kristóf Úr már elmúlt 20 hónapos és úgy tűnik egyáltalán nem akar lemondani a ciciről INFORMATION DESK PERSONEMOJI MODIFIER FITZPATRICK TYPE-1-2‍♀️BABYEMOJI MODIFIER FITZPATRICK TYPE-1-2BABY BOTTLE (pedig már jó lenneSEE-NO-EVIL MONKEY) próbálkoztam már tápszerrel, tejitalokkal de utálja (mondjuk ezt megértem) én pedig már nagyon örülnék, ha inkább hurkát vagy kolbászt enne SMILING FACE WITH SMILING EYES POULTRY LEG Szóval kíváncsi vagyok, kinek, hogy sikerült ez a kemény menet PERSON RAISING BOTH HANDS IN CELEBRATION #mybabyboy #kristof #breastfeeding

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

2019. január 16.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó