Kiss Ramóna elmondta, hogyan éli meg az anyaságot

Rengeteget tanult az elmúlt hónapokban kisbabája mellett.

Kiss Ramóna már három hónapja boldog anyuka, most egy cuki közös képet posztolt kisfiával, Noéval.

Leírta, mit jelent számára az anyaság, mit és hogyan csinál, amióta megszületett a kisfia. A műsorvezető érzelmes posztot írt a képe mellé:

"Ez a kép a hazajövetelünk első napján készült. Majdnem három hónapja. Azóta sok minden történt. Megtanultam 3 perc alatt zuhanyozni, már nem húzom az időt a bevásárlással, három boltot simán intézek egy óra alatt és abban benne van az oda- és vissza út is. Már mindent tudok egy kézzel csinálni. Na, de viccet félre téve az elmúlt pár évben tudtam, hogy valami hiányzik az életemből de nem tudtam, hogy mi vagy Ki. Most már tudom... Ő!

Szeretem! Az életemnél is jobban!

Az illatát, a kezét, a lábát a kis tokáját, ami kitakarja a finom nyakát. A szemeit. Ahogy rám néz amikor gagyog... úgy ahogy van, tetőtől talpig. Minden nap hálát adok, hogy az anyukája lehetek. Nem csak az életem, hanem én magam is most lettem teljes! Az ok, amiért ezt leírtam és megosztom veletek az az, hogy elmondhatatlanul jó érzés, hogy mennyi szeretetet kapunk itt tőletek! Köszönöm!" - írta Kiss Ramóna közösségi oldalán.

2019. április 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó