Lilu megosztotta az első fotót nemrég született kisfiáról

Hajnali 3 körül készült a kép a kicsiről, aki anyukája szerint igazi rocksztár: éjjel bulizik, nappal pedig kipiheni.

Posztolta első fotóját nemrég született kisfiáról Lilu. A műsorvezető Instagramon osztotta meg a képet és hozzá néhány kedves gondolatot.

Azt írta, valamikor éjjel 3 körül kaphatta el a pillanatot, "amikor a világ legédesebb kisfiúja éppen elpilledt" a karjaiban.

"... lehet, hogy rocksztár lesz, mert éjszaka bulizik, nappal pedig kipiheni"

- fűzte hozzá viccesen.

A kicsi a Félix nevet kapta, áprilisi születéséről mi is beszámoltunk, a büszke édesanya maga jelentette be rajongóinak. A kisfiúnak van egy bátyja is, Dávid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ezt a képet valamikor éjjel 3 körül csináltam.... Amikor a világ legédesebb kisfiúja éppen elpilledt a karomban.Aki lehet, hogy rocksztár lesz, mert éjszaka bulizik, nappal pedig kipiheniWINKING FACE Akit többet mérlegelek, mint egy nehézsúlyú box világbajnokot a felkészüles alatt. Es akiről kb ezer egyforma kép készül, amit küldözgetek a csaladomnak, akik minden alkalommal elájulnak tőle, ahogy kell *(a barátaimat probálom kimélniFACE WITH TEARS OF JOY) De ami biztos, ő a vilag legédesebb rocksztárja.SIGN OF THE HORNSSIGN OF THE HORNSSIGN OF THE HORNSSIGN OF THE HORNSCOLLISION SYMBOLCOLLISION SYMBOLCOLLISION SYMBOL

LiluPALM TREE (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

2019. május 07.
 
 
 
Címkék:  

sztáranyukák

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó