Szinetár Dóra válaszolt az őt támadó kommentelőknek

A színésznő nem győzi hangsúlyozni Down-szindrómás kisfia születése óta, hogy nem éli meg tragédiaként a dolgot, nagyon boldogok vele, a kommentelők azonban továbbra sem bírnak magukkal.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán babájáról születése után derült ki, hogy Down-szindrómás. A színésznő és férje már akkor leszögezte, ha előre tudták volna, hogy Down-szindrómás gyermekük fog születni, akkor is megtartották volna, fel sem merült az abortusz kérdése. A kicsiről minden nyilatkozatukban azt mondják, a legjobb helyre született. Szinetár Dóra nem győzi hangsúlyozni, mennyire szereti a "pici emberkét", ahogyan ő nevezi, és hogy mennyire boldog, hogy az életében tudhatja őt.

A Facebook azonban nem csak a pozitív kommentelőktől hangos. Tegnap a 40 éves anyuka egy szelfit töltött fel, amelyen éppen a babakocsis kisfiával a friss levegőn élvezik a napsütéses, szép időt. Néhány hozzászóló azonban azzal támadta őt, nem is igazi a boldogsága.

"Dórika nagyon nyúzott vagy, csak nem hogy siratod a gyermekedet? És bánod, hogy nem mentél orvoshoz. Anyukád nem mondta, vagy tán ő is akkora balfék, mint ti ketten a 3. pároddal? Az első két gyereknél voltál szűréseken? Akkor nem fostál, most meg? Miért ez a szerencsétlen issza meg a levét a ti hülyeségeiteknek?" - csak hogy egy kicsit sem kedves kommentet idézzünk. A színésznő kollektíven válaszolt a negatív hozzászólásokra.

"Tiszta szívből kívánom minden olyan kedves kommentelőnek, aki itt akarja kiadni magából a felgyülemlett keserűségét, hogy egyszer majd legyen legalább fele olyan boldog, mint amilyen én vagyok mostanában ezzel a tüneményes pici emberkével, és a csodálatos családommal! És hogy legyen legalább ilyen kisimult 40 évesen, szoptatós kismamaként, smink nélkül!"

– írta Szinetár Dóra a Facebookon.

Szinetár Dóra válaszolt az őt támadó kommentelőknek

A színésznő a Blikknek arról számolt be, hogy legalább még egy évig biztosan Benjamin mellett marad.

"Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legkomolyabb boldogságot az életemben" - mondta a Blikknek.

"Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként! A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem" - tette hozzá.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2017. november 29.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?