Tóth Gabi elárulta, mi az, amire nagyon rákattant a terhessége alatt

Az énekesnő bevallotta, mi az, amit mostanában nagyon kíván, de már most tudja, hogy a szülés után egy ideig rá sem fog nézni.

Tóth Gabi élete egyik legszebb időszakát éli, hiszen jegyben jár szerelmével, Krausz Gáborral, akivel még idén szülők is lesznek. Az énekesnő áprilisban árulta el a nagyvilágnak, hogy közös családjuk év végén bővülni fog, nem sokkal azután, hogy a sztárséf megkérte szerelme kezét.

A kismama korábban már elárulta, hogy jól viseli a terhességet, és most boldogabb, mint valaha, egészen kivirágzott az áldott állapottól.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Ugyan nagyon vigyáz magára és pár dologban megváltozott az élete, azért az ősszel adásba kerülő Sztárban sztár leszek! című műsort elvállalta, kollégái pedig mindent megtesznek, hogy a dolgok flottul menjenek a leendő anyuka számára.

Például lehetősége van arra, hogy akár forgatás közben, a zsűriző székből egyen, ha megéhezik. Az énekesnő kamerák előtt el is árulta, mi az, amit folyamatosan kíván, amióta várandós.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsor válogatóján

két produkció között bekapott pár falatot, ugyanis a zsűripult alatt volt egy kis gyümölcsös pohár, amiből ehetett, ha megéhezett.

Az énekesnő ki is használta ezt a lehetőséget, ekkor pedig el is mondta, hogy nagyon megszerette az almát, amióta terhes, állandóan ezt eszi.

"Gyerekkorom óta nem ettem almát, de amióta terhes vagyok, csak ezt zabálom. Szerintem, ha vége lesz a terhességemnek, soha többé nem fogok majd almára nézni. Amióta terhes vagyok, szerintem megettem egy tonnát. Már kitapasztaltam, az Evelina a kedvenc almám"

- árulta el zsűritársainak a kismama.

A mellette ülő Horváth Tamással is megkóstoltatta a gyümölcsöt, mert szerinte ősz íze van, ám kollégája ezt láthatóan nem érezte.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarország.hu

 

 

 

2019. szeptember 19.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó