Tóth Gabi nassolós videóját nézve minden kismama és édesanya magára ismerhet

Az énekesnő megmutatta, mivel jár a várandósság.

Tóth Gabi élete legboldogabb időszakát élheti most meg, hiszen szerelme, Krausz Gábor nemrég eljegyezte, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy úton van már a pár első gyermeke is.

Az énekesnő április végén Instagram-oldalán tudatta a gólyahírt rajongóival.

A posztjából kiderült, hogy a lánykérés után pár nappal tudta meg, hogy babát vár, mert az utóbbi időben már rosszullétek gyötörték. Szavai szerint viszont "az émelygésből hatalmas boldogság lett", amikor kiderült, miért gyengélkedett előtte. Különösen nagy volt az öröm amiatt, hogy a kismama korábban azt hitte, nem lehet gyermeke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

 

"Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták" - írta.

 

"Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá."

Az énekesnő jelezte, hogy most szeretne minden energiájával a picire koncentrálni, ezért mostantól nem vállal fellépéseket, inkább pihenni fog. A közösségi oldalain azonban továbbra is nagyon aktív.

Most egy olyan videót posztolt, amiben megmutatja, milyen hatással van rá a várandósság.


A videóban Tóth Gabi azt csinálja, amit a legtöbb kismama is szokott: nassol. De nem csak egy harapnivalót, hanem különböző finomságokat: ropit, almát, sajtot és banánt.

Ezzel szerintünk sok édesanya és jelenlegi kismama együttérezhet, hiszen a terhesség idején jellemző, hogy a nők a legkülönbözőbb ételeket kívánják meg, és akár képesek egyszerre egymáshoz egyáltalán nem illő harapnivalókat enni.

"Áldott állapotot mindenkinek" - írta az énekesnő a videóhoz, amihez azt is hozzáfűzte, hogy ilyen számára a kismamaélet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

A poszt alatt sokan leírták, ők milyen furcsa ételkülönlegességeket ettek szívesen, amikor babát vártak. Volt, aki a fokhagymás, nutellás pirítósnak nem tudott ellenállni, más ecetes almapaprikát nassolt őszibarackkal, egy másik kommentelő kedvence pedig a sportszelet volt kiflivel.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu 

2019. május 17.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó