Ugorj be hozzánk a hétvégén: beszélgess, kérj tanácsot, játssz nálunk és NYERJ!

Annyi minden történt, mióta ez év februárban Jármay Kata és jómagam átvettük a Babanet hajójának kormányát. Valószínűleg el sem tudnám sorolni nektek, hogy mennyi tervezés, ötletelés, átalakítás történt azóta a háttérben, ami ahhoz kellett, hogy év végére már azt érezzük: „ez már a változás szele, kezd beérni a munkánk gyümölcse!”

Ha régóta olvassátok a Babanet.hu-t, akkor biztosan feltűnt nektek, hogy szinte teljesen búcsút intettünk például a bulvárosabb tartalmaknak, helyükbe pedig jóval értékesebb, szülők számára hasznos információt tartalmazó cikkek kerültek. Ez persze csak egy dolog a sok száz közül, ami többé-kevésbé a háttérben történik.

Tavasszal ugyanis már elkezdtük az online térből való kikacsintgatást is, így végre nyomdába kerülhetett az első Babanet Magazin, amely ingyenes a kismamák számára; nem beszélve a szintén tavasszal debütált Babanet Box ajándékcsomagunkról, amelynek akkora sikere volt, hogy jelenleg is több ezren álltok sorba érte a várólistánkon – ezért pedig nem lehetünk elég hálásak nektek (hamarosan érkezünk a hírekkel ez ügyben).

De hogy ne csak arról meséljek, ami már megtörtént, most következzen az, amiért ezt a bejegyzést írom nektek: szeretném ugyanis elárulni, mi mindennel készülünk nektek a NOVEMBER 24-25-26-án megrendezésre kerülő BabaMama Expon.

Mert hogy most már tényleg kilépve az online térből, nagyot ugorva a személyes találkozások felé, úgy döntöttünk, valami egészen különlegeset „építünk” nektek, anyukáknak, apukáknak, hogy a jövőben még könnyebben és még nagyobb örömmel tudjunk egymáshoz kapcsolódni.

Csapjunk is a közepébe!

Voltunk olyan kis rafináltak és épp a BabaMama Expo idejére időzítettük a külső megújulásunk kezdetét is, így már egy egészen új arculatot kapott, csoda-színes standdal várunk majd benneteket a Papp László Budapest Sport Arénában egész hétvégén.
Keressétek a sárga-rózsaszín-kék színekben pompázó 36a standot, ahol mindhárom nap óriási lelkesedéssel várunk minden látogatót.

Ha betértek hozzánk, huppanjatok le a kanapéra, beszélgessetek velünk és szakértőinkkel, vegyetek magatokhoz egy ingyenes Babanet Magazint és játsszatok velünk hírlevél-NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON is, amelyen brutálisan klassz ajándékokat sorsolunk majd ki köztetek.

Egy kis ízelítő a programból, hogy lássátok, nem csak a levegőbe beszélek!

Szombaton és vasárnap is csodálatos nőkkel beszélgetek majd a BabaMama Expo színpadán, a témák pedig nem is lehetnének aktuálisabbak:

November 25. (szombat) 17:15-17:45

Mit tehetsz Te a szép szülésélményért? Hogyan teremts magadnak biztonságérzetet a szüléshez? – Erről Baranya Ágnes szülésznővel beszélgetek.

Ágnessel szombaton egész nap találkozhattok a Babanet 36/A standján, ugorjatok be hasznos tanácsokért, gyakorlati praktikákért, vagy csak pár kedves, bátorító, megnyugtató szóért!

November 26. (vasárnap) 11:30-12:00

Kerekasztal beszélgetéssel érkezünk a színpadra, melynek témája: Hogyan találd meg újra az egyensúlyt önmagadban és a párkapcsolatodban a babátok érkezése után?

Résztvevők: Zágoni Bettina, perinatális szakember, a Modern Goddess pozitív megerősítő kártyacsomagok megalkotója; Rácz Mónika, a tudatos szülők mentora, Léleknevelés gyermekszakértő; Lucz-Krajcsovics Szandra, 3 gyermekes édesanya, kommunikációs szakember, a WeTime önismereti kártya megalkotója.

A színpadi beszélgetéseken kívül a 36a standon folyamatos ingyenes tanácsadással is várunk: elfogultság nélkül írhatom le, hogy a lehető legjobb és legkedvesebb szakembereket hoztuk nektek egy tető alá.

Íme néhány név, akikkel találkozhattok:

Baranya Ágnes, diplomás szülésznő, egészségügyi tanár MSc hallga

November 24. (péntek): 14:00-17:00

November 25. (szombat): 10:00-18:00

 

Rácz Mónika, a tudatos szülők mentora, Léleknevelés gyermekszakértő, 20 éves pedagógus múlttal, közel 30 éve foglalkozik gyerekekkel

November 24. (péntek) 10:00-14:00

November 25. (szombat) 15:00-18:00

November 26. (vasárnap) 10:00-18:00

 

Karner Judit, gyógypedagógus, DSZIT terapeuta, a Zümmögő alapítója Iránytű konzultációval vár

November 26. (vasárnap): 12:00-18:00

 

Lucz-Krajcsovics Szandra 3 gyermekes édesanya, a WeTime párkapcsolati és önismereti kártyajáték kitalálója, a Modern Mommy Blog és a Babanet.hu szerzője

November 26. (vasárnap): 10:00-18:00

 

Remélem meghoztam a kedvetek, hogy meglátogassatok minket a Babanet 36a standján november 24-25-26-án, péntektől vasárnapig! Ami biztos: mi nagy szeretettel várunk egy baráti csevejre, tanácsadásra, játékra!

 

Kapinya Viktória, a Babanet.hu főszerkesztője

Kapinya Viktória, 2023. november 20.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?