Nem csak anya vagy, NŐ is! – 4 tipp, hogyan legyél stílusos nő anyukaként

Valamelyik nap, épp egy kávézó teraszán ültünk a belvárosban a barátnőimmel, és arra lettünk figyelmesek, hogy egyre több borzasztóan csinos, divatos, magára nagyon is adó anyuka szaladgál az utcákon, egy vagy akár több gyermekkel az oldalán. Azt hiszem, azok az idők már elmúltak, amikor mi nők, az anyasággal kimaxoltuk minden „feladatunkat” az életben….

Más részről sok olyan kifogást hallok a környezetemben, hogy a frissen anyukává vált barátnőim arról panaszkodnak, hogy már nem a régi az alakjuk, a bőrük, na meg a genetika… Pedig jól tudjuk, hogy nem csak tökéletes fizikummal lehet valaki nőies és trendi! Ezért most összeszedtem pár tippet, ami minden anyukának jól jöhet!

Vásárolj online

A legtöbb ruhaboltnak és drogériának létezik ma már virtuális áruháza is. Gondold végig, mik azok a helyek, ahova korábban is szívesen betértél egy színes nyári ruháért, és keress rá az online boltjára. Ha nem tudod a  méreted vagy nem vagy tisztában azzal, hogy melyik fazon állna jól, akkor is csak egyszer kell személyesen elmenned az üzletbe, utána már bátran rendelhetsz a netről, ha pedig végképp nincs időt elszabadulni, vissza is küldheted, ami nem tetszik. Ha valamelyik ruhadarabba nagyon beleszerettél, vedd meg több színben is, sokszor a neten rendelt árukra nagy kedvezmények is rájönnek, illetve, ha feliratkozol a kedvenc márkád hírlevelére, értesülhetsz az „outlet napokról” is.

Sminkelj, hordj ékszereket

Amióta az eszemet tudom, vannak olyan napjaim (és ehhez még szülnöm sem kellett), amikor egész egyszerűen nem tetszek magamnak a tükörben. Nem vagyok egy nagy sminkelős, de ilyenkor nagyon is jól jön az a szemhéjpúder és szempillaspirál. Van néhány kedvenc nyakláncom és karkötőm is, amivel a legegyszerűbb farmer-póló szettet is fel tudom dobni – már gyerekbarát; nyúzható darabok is léteznek. Keress elő egy kényelmes nadrágot, felsőt, cipőt, vegyél hozzá egy vagány farmer kabátot és egy feltűnő ékszert. Nyaklánccal vagy a nélkül: látod, mekkora a különbség a két kép között?

https://s3.amazonaws.com/com.stitchfix.blog/wp-content/uploads/2015/05/10194422/Mom-Tips-Composite.jpg

Ne feledkezz meg a többi kiegészítőről sem

A mostani táskadivat kedvez nekünk, anyukáknak, hiszen a hátizsákok minden színben, fazonban és méretben kaphatóak most, szinte minden második üzletben (és a neten is). Dobd fel a stílusod egy pár színes táskával – legyen egy háti és egy kézi táskád is -, a gyerek cuccait úgyis el kell pakolni valahova.

https://s3.amazonaws.com/com.stitchfix.blog/wp-content/uploads/2015/05/10194422/2015_04_23_5_Mom_Tips_0209.jpg

Találd meg a saját stílusod

Kényelmes, sportosan elegáns, nadrágos, könnyű ruhás, színes vagy egyszínű… Szánj rá időt, hogy megtaláld azt a pár ruhakombinációt, amiben jól érzed magad és jól is áll. Kérj ebben segítséget a párodtól vagy a barátnőidtől; hidd el megéri.  Ha egyszer rátalálsz arra a stílusra, ami Neked való, akkor pillanatok alatt el tudsz készülni, amikor épp rohanni kell valahova.

https://s3.amazonaws.com/com.stitchfix.blog/wp-content/uploads/2015/05/10194422/2015_04_23_5_Mom_Tips_0089.jpg

 Te mivel dobtad fel az „anyuka-ruhatárad”? Oszd meg velünk a tippjeidet, akár képek formájában is!

 

 

 

Panna , 2018. június 17.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó