Születésnapra gyermekemnek

Ma két éve születtél… Remegve mentem be a korházba mikor elfolyt a magzatvíz. Te nem vártál novemberig és mi egy cseppet sem bántuk, hogy kopogtattál. Gyors és gyönyörű szülést ajándékoztál nekem, én pedig a legjobb tudásommal azon voltam, hogy a te születésedet könnyítsem meg annyira, amennyire tehettem. Soha az életben nem koncentráltam még semmire így, mint arra, hogy Neked jó legyen. Ma ismét ünneplünk. Már másodszorra! De nem halványulnak a képek, csak még szebbé válnak az emlékek.                                        

Olyan pici voltál és olyan törékeny… Most pedig már kétéves vagy! Önálló, határozott néha bizony „rémes kétéves”. És mégis még mindig olyan pici és törékeny… Pedig már 40 centivel magasabb vagy, már beszélsz, már ellöksz, ha útban vagyok, mégis úgy érzem olyan kicsi baba vagy még a szememben. Még mindig ámulva nézlek magam mellett, ha elalszol, még mindig a világ csodáját látom benned, még mindig képes vagyok napról napra egyre jobban és jobban szeretni. Még mindig könnyek szöknek szemembe csak úgy, mert létezel...                                                                                       

Imádom morcos arcod édes csókját, imádom kócos hajad és zsivány tekinteted. Imádom, hogy Téged kaphattalak meg már két éve. Imádom szorító öleléseid, folytonos kérdéseid, imádom kíváncsi szemeid, ahogy engem fürkésznek.                                                                                                                     

Most még engem hívsz, keresel, ha eltűnök egy pillanatra mellőled, most még annyira de annyira velem vagy, még szinte a részem vagy... Én vígasztallak ha elesel, letörlöm a könnyid, én csókolom a homlokod, én készítem a reggelid. Még mosolyogva rohansz a karjaimba, csillogó szemmel nézel rám. Még mindig úgy érzem olyan törékeny pici baba vagy.                                                        

Még ha néha elfáradok, még ha néha olyan erőtlen és fáradt is vagyok, hidd el akkor is úgy szeretlek, ahogy soha nem fog tudni és képes lenni téged senki szeretni. Most még érzem, hogy az enyém vagy és már most félek a rohanó időtől. Maradj meg kérlek mindig nekem! Szeretnék az anyukád, legjobb barátod, a bizalmasod lenni Örökre, hogy része lehessek az életednek, amíg csak élek.                                                                                                                                                                                                       

Boldog születésnapot drága Fannim!                     

Juhász Nóra , 2016. október 21.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó