Hazai kozmetikumok babaápoláshoz

A babaápolás során sokszor választás elé kerülünk: milyen szereket vásároljunk, kenjünk a babánk bőrére. 

A választék végtelen, a sarki kisboltban is kapható valamilyen krém, a patikában is kikevernek sokfélét, egy drogéria polcai roskadoznak ezektől a kencéktől, valamilyet általában ajánl a gyermekorvos is és persze az interneten bármit rendelhetünk és soha nem ér véget az információk listája, mi mire jó, mit miért használjunk... 

Most hazai kozmetikumk következnek babaápoláshoz a következő szempontok alapján: kevés összetevő, nem a legdrágább kencék, rendelhetőség (ez utóbbinál a postaköltséget, futárszolgálat árát csökkentendő érdemes többen is összeállni, hogy elérjük azt az összeget, ami felett már ingyenes a kiszállítás). Fontos szempont volt még, hogy az összetevők nevei is közérthetőek legyenek. Persze ne feledjük, hogy minden babánál létezhet valamilyen allergia, ezért mindig érdemes minden terméknél megnézni az összetevőket és először mindig csak egy egész kicsi bőrfelületre kenni az új krémet és csak akkor használni, ha nincs semmilyen allergiás tünet.

Manna Baba Popsikenőcs

A Manna popsikenőcse többféle tápláló összetevőt tartalmaz, pl. sheavaj, szezámolaj, e-vitamin is az összetevők között szerepel, egészen kicsi kiszerelést is tudunk választani a kipróbáláshoz, a szép kis dobozt a későbbiekben is használhatjuk még, kifejezetten klassz, hogy fémtégelyben kapható, itt rendelhető.

Olivia Sheavajas körömvirág balzsam

A körömvirágos balzsam univerzális: kicserepesedett szájra, sokat fújt, pirosodott orra, száraz bőrfoltokra egyaránt kenhető, popsikrémként is használható, igazi jolly joker, amit a család minden tagja tud majd használni, szintén fémtégelyben kapható, itt rendelhető.

Naturalisa Bőrápoló Babaolaj

A masszírozás áldásos hatása több szinten működik, az egyik a bőr táplálása, finom, puha marad a picik bőre, rendkívül gyorsan beivódik az olaj. Ez az keverék gyerekekre és felnőttekre is kenhető bátran, itt rendelhető.

Naturamia Babaköszöntő csomag

Az aromaterápia segítségével közérzetünkön és egészségügyi problémáinkon is segíthetünk, megelőzhetünk dolgkat, itt egy babaköszöntő-csomagot találunk olajjal, egy speciális kővel, amire csepegtetve párolog és egy virágvíz, ami a szem, a köldökcsong áttörlésére is alkalmas, rendelhető itt.

Biola Herbal babasampon

Ez a sampon sokáig elég, egészen kevés elég a hajmosáshz és tapasztalatból mondom, hogy csodálatosan finom az illata, ápoló hatása a 2. alkalom után már érződik, nem csíp és a felnőttek hajával is csodát tesz, pl. itt rendelhető.

Bambina , 2016. február 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó