10 érthetetlen dolog a gyerekholmiknál

Most nem a pocsék áruk fóruma következik, bár az is hosszasan vesézhető téma, hanem rejtélyes, sok gyereket, szülőt bosszantó apróságok a hétköznapokban.
Miért kerül a gyerekruhák nyakába címke?
Oké, hogy valahol fel kell tüntetni egy csomó adatot a pólóról, na de oldalra is remekül bevarrható, miért kell a nyakba? A hiperérzékeny gyerekeket nagyon tudja zavarni.
 
 
Vajon hogy készül rengeteg olyan gyerekpóló, amibe csak a csecsemők feje férne bele?
Másik rejtély,  hogy időnként miért annyira kicsi a fej helye a pólón, pedig amúgy a méret, az anyag, a minta rendben van.
 
És ugyanez az elméretezett kapucnis pulcsiknál, vajon csak dísznek van?
Nem ritkán a gyermek fél fejét sem fedi be a kapucni, pedig pl. szeles időben igencsak hasznos tudna lenni. Vagy akkora, hogy háromszor is beleférne a feje....
 
Miért van gyerekzoknik/harisnyák elején varrás?
Hát, talán nem is kell mondani, mennyire idegesítő tud lenni, amikor elforog, nyom, nem úgy áll... Fiúknál is sokszor gondot jelent. Ráadásul egyre kevesebb helyen tiszta pamutzoknit szerezni, sajnos.
 
Miért kerül csúszós cipőfűző a gyerekcipőbe?
Lehet, hogy mindenki rosszul tanult cipőt kötni, de akkor is. A csúszós cipőfűző a gyermek próbálkozásait is visszaveti...
 
 
Miért készül gyerekeknek 5 kg-nál többet bíró iskolatáska?
No komment. Agyrém.
 
Miért kapható olyan kevés tárgy balkezesek részére?
Egy balkezes nem tud vágni a jobbkezes ollóval, csak küzd, nagy segítség lenne, hogy sok-sok elérhetőek lennének a nekik készült termékek.
 
Miért nincs íztelen gyermekfogkrém?
Van epres, málnás, mentolos, bármilyenes, íztelen vagy közel íztelen nem lehetne? Sok-sok szülő-gyerek harcot meg lehetne vele spórolni.
 
Nektek mi a legfurább/érthetetlenebb gyerekholmi?
bambina , 2015. július 22.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(4 hozzászólás) 

2015 07 22. 14:29
Nadrágok, bugyik. Ki az a marha, aki egy 4-5-6-7 éves kislányra csípőfazonút tervez? Folyton kint a dereka, inkább fiúnacikat veszek, mert az legalább védi a veséjét. Illetve miért van az, hogy a 128-as fiúpóló jó a lányra, de csajosból a 140-146-os kell? Nincs 130 centi a gyerek!
→ válasz erre
2015 08 01. 13:52
Borsi76, nagyon egyetértek! Lány nadrágok 3 éves kor felett mind szűk szabásúak (tehát a pelenkás méret felettiek). Szegény gyerek éppen tanulja egyedül felvenni a gatyát, erre az olyan szűk, hogy nekem is úgy kell belerázni. Nálunk is a fiúszabásúak nyertek (pedig nem nagy darab lányokról van szó, 104 cm 15 kg). Meg a színek! Cukker a rózsaszín csillogós melegítő apró nyuszimintával, de homokozóba a sötétlila praktikusabb lenne ;-)

én gumicsizmával is jártam már úgy a másik gyereknél, h vádliban szűk volt, de a talpa még nem ért végig...
→ válasz erre
2016 07 24. 14:45
Ez mind annak koszonheto ,hogy kinaban nem szakemberek keszitik a ruhakat...engem az bosszant, hogy folyton elcsavarodnak ...de meg a markasok is :( pedig tapasztaltbol mondom nem.nehez felteriteni ugy az anyagot ,hogy szaliranyban maradjon.

Az Elmex gyerekfogkrem iztelen .Nekunk gyerekorvos ajanlotta !
→ válasz erre
Összes hozzászólás (4) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?