32 üveg tej és 40 pelenka fogy naponta - meséltek mindennapjaikról a négyes ikrek szülei

Santina Monrealnak és férjének meg kellett szokniuk, hogy hatgyermekes családként zsonglőrködnek az etetés, az ébresztés és az ölelés között. Egy amerikai házaspár árulta el, milyen az életük négy újszülött kis babájukkal.

négyes ikrek
Egy amerikai édesanya a 37 éves Santina Monreal 2021. január 20-án  négyes ikreket hozott világra, és ettől teljesen felborultak a megszokot
mindennapjaik.  De egyáltalán nem bánják, és nem is lehetnének hálásabbak, hogy végre valóra vált a nagy álmuk,  és négy gyönyörű babájuk született.

A mostani kaotikus életmódjuk ellenére a házaspár nem is lehetne boldogabb, hiszen már nagyon vágytak arra, hogy szülők legyenek. A kaliforniai házaspár Santina Monreal és férje, Adrian ugyanis nem tudtak természetes úton családot alapítani. A feleség 2017-ben ugyan teherbe esett, de sajnálatos módon elvetélt. Mint kiderült, szív alakú méhe miatt nagyobb az esélye a vetélésre. Hiába próbáltak ezen segíteni egy műtéti beavatkozással az orvosok, ezután már nem sikerült természetes úton teherbe esnie. A pár ezért a mesterséges megtermékenyítés mellett döntött. A második beültetés sikeres volt, de sajnos ezt a babájukat is elvesztették.  Összesen kb. 4,5 millió forintnyi pénzt költöttek a kezelésekre, de öt sikertelen próbálkozás után úgy döntöttek, hogy még egyszer megpróbálják. Amikor kiderült, hogy ez a próbálkozás végre sikeres volt, nagy boldogságot éreztek. Amikor megtudták, hogy Santina négyes ikrekkel várandós, még jobban eksztázisba kerültek. 

Santina idén januárban, a várandóssága 31. hetében adott életet két kisfiúnak és két kislánynak, akik szerencsére mind egészségesek. A nevük Sebastian, Aiden and Sevilla, Aria.
négyes ikrek
Hosszabb időt töltöttek a kórházban a babák:  Aiden öt és fél hét után mehetett haza a kórházból, Aria és Sebastian pár nappal később, Sevilla viszont csak kilenc hét után. A házaspár valójában csak akkor nyugodott meg igazán, amikor már mind a négy babaájuk otthon volt.

A cikk és a képek forrása: https://www.walesonline.co.uk/

 

Roxán , 2021. október 10.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó