Egy jó cumisüvegnek nem csak jól kell zárnia, ergonomikus fogásúnak kell lennie, hanem ennél többre van szükség. A 33 éves Viki, egy meglehetősen hasfájós baba anyukája találta meg a számukra legtökéletesebb cumisüveget. Terméktesztjéből az is kiderül, hogy szerinte mi egy tökéletes cumisüveg legfőbb ismérve. (x

Hónapokon át tartó etetéseknél igenis fontosak a kényelmi szempontok, minél egyszerűbb és funkcionálisabb egy cumisüveg, annál jobban megkönnyíti a baba táplálását és ezzel az édesanyák mindennapjait. A MAM Anti-colic cumisüveget Viki, egy budapesti anyuka tesztelte az 5 hónapos babájával, Fannival.(x)

„A MAM Anti-colic cumisüveget nagyon hamar megszerettük, mert kompakt a mérete, elfér bármelyik táskámban is. Elképesztően kényelmes a fogása, élmény vele a baba etetése, és ami a legfontosabb: a kislányom is azonnal elfogadta az új cumisüveget.

Megnyugtat, hogy már nem kell állandóan azon izgulnom, hogy a mohón habzsoló kislányom félrenyel-e, mert a cumisüveg alján lévő szelepes résznek köszönhetően könnyebben áramlik a levegő a cumisüvegen belül, így sokkal kevesebb légbuborék képződik, és kevesebb levegőt nyel a a kisbabám. Azt tapasztaltam, hogy Fanni saját tempójában, nyugodtan itta a lefejt anyatejet. Amióta használjuk a cumisüveget, szerencsére a félrenyelések száma is csökkent.

A MAM Anti-colic cumisüveg használata óta jóval kevesebbet fáj a kisbabám hasa. Teljesen nem szűntek meg a hasfájós panaszok ugyan, amit én a szoptatásnak tudok be, ilyenkor ugyanis nem tudom szabályozni, hogy mennyi levegőt nyel a kicsi, de én már annak is örülök, hogy a cumisüveg használata óta mérséklődött a hasfájása, jóval kevesebbet sír, nyöszörög, ami egyértelműen a váltásnak köszönhető.

Egy jó cumisüvegnek nem csak jól kell zárnia, ergonomikus fogásúnak kell lennie, hanem ennél többre van szükség. A 33 éves Viki, egy meglehetősen hasfájós baba anyukája találta meg a számukra legtökéletesebb cumisüveget. Terméktesztjéből az is kiderül, hogy szerinte mi egy tökéletes cumisüveg legfőbb ismérve. (x)

Különlegesen kialakított etetőcumi az üvegen

A váltás a cumisüveg és a szoptatás között meglepően könnyen működött, gondolom azért, mert a bőrömhöz hasonló érzést nyújtja a babámnak, ezzel pedig teljesen olyan, mintha Fanni szopizna.

A cumisüveg tisztítása gyerekjáték! Roppant egyszerű, pikk-pakk ki lehet mosni. Magam sem hittem volna, de kiválóan működik a cumisüveg önsterilizáló funkciója. Mi egy picivel, több vízzel öntjük fel az üveget, mint az ajánlott 20 ml - szerintünk így még hatékonyabb a sterilizálás.

MAM Anti-colic cumisüveg : 80%-kal kevesebb kólika, 3 perc alatt tisztítható

Mindenképpen ajánlom a MAM Anti-colic cumisüveg más anyukának is. Ez eddig a legjobb ár-érték arányú cumisüvegünk, aminek szép és ergonomikus a külseje, jól adagolja a tejet, és pontosan azt nyújtja, amit ígér. A gyártó szerint 80%-kal kevesebb a kólikás hasfájás – ezt én is alátámasztom. Külön öröm számunkra, hogy a szétszerelhetősége és a lecsavarható alja miatt könnyű a tisztítása, ezért a nagyszülőkhöz is vettünk már egyet,mert nekik is lényegesebben egyszerűbb a mikróban sterilizálni, ha a babára ők vigyáznak.” Tesztelést végezte: Kovács Viktória

2018. november 23.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?