Hozzátáplálás. Mikor, mit egyen a baba, kisgyerek? Gyakorlati segítség a ManóMenütől!

A hozzátáplálást az anyatejes vagy a tápszeres táplálás mellett a babák 6 hónapos korától érdemes elkezdeni. Nagyon sok kisgyermekes anyuka bizonytalan abban, hogy mikor és mivel is kezdje el a hozzátáplálását gyermekénél. Melyik zöldség, illetve gyümölcs kerüljön bele a baba étrendjébe? Hogyan növelje az adagokat? Mikor sok, és mikor kevés az étel? Mire érdemes figyelni?

Legtöbbször a védőnőnk vagy gyerekorvosunk ad tippeket, étrendjavaslatokat. Az interneten található rengeteg ellenőrizetlen hozzátáplálási tanács után lehet, hogy még jobban elbizonytalanodnak az édesanyák. Ebben a nagy zűrzavarban nagy segítséget jelenthet a mind a gyakorlatlan, mind pedig a rutinos anyukáknak a ManóMenű új telefonos applikációja.

ManóMenü 6 hónapos kortól – Hozzátáplálási tippek

A ManóMenű körülbelül két évvel ezelőtt indult útjára azzal a céllal, hogy megbízható segítséget nyújtson az anyukáknak szakértők által ellenőrzött tanácsokkal, cikkekkel, egyszerű receptekkel, hogy az anyák könnyedén álljanak helyt a kisgyermekek hozzátáplálásában. Mára közel harmincezren csatlakoztak a ManóMenü közösséghez, a követőkből igen aktív közösség kovácsolódott.

A ManóMenü weboldala, Youtube, Instagram és Facebook oldala mellett, most már egy nagyszerű applikációval is tud hasznos segítséget nyújtani az édesanyáknak.

Mi, a Babanet szerkesztőség tagjai is úgy döntöttünk, hogy letöltjük, kipróbáljuk az új applikációt, és a következőket tapasztaltuk:

10+1 érv a ManóMenü használata mellet

 • Ingyenesen letölthető,
 • Magyarországon egyedülálló receptgyűjtemény és tudástár anyukáknak,
 • Egyszerű kezelhetőség,
 • Átlátható menürendszer,
 • Jól elkülöníthető receptgyűjtemények, nemcsak a babáknak: életkor, alapanyag, speciális étrend, étkezési, alkalmak szerint.
 • Nyomon tudjuk követni a gyermek fejlődését apercentilis görbe segítségével,
 • A gyermek 3 éves koráig tippek, tanácsok, sok-sok értékes tartalom,cikk,
 • Könnyedén megtervezhető a heti menü és bevásárlás,
 • Termékajánlók, amiket a ManóMenü kipróbált és ajánl anyáknak, babáknak egyaránt,
 • A baba hozzátáplálásának első 20 hetére mankót nyújt a helyes és jó hozzátáplálásáról - hétről hétre,
 • Mindenhová magaddal viheted, mindig kéznél van.

Az eddigi tapasztalataink alapján javasoljuk minden anyukának, akinek 6 hónapos vagy annál idősebb babája van, és szeretné megkönnyíteni a hozzátáplálás időszakát, hogy töltse le az alkalmazást.

 A ManóMenű alkalmazásban megtalálható minden olyan hasznos tartalom, recept, információ, tipp, ami megkönnyíti az édesanyák mindennapjait.

Mind Androidos, mind iOS rendszerű mobiltelefonra is letölthető.

2018. április 10.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó