Így utazz babakocsival a buszon! 3 apró módszerrel biztonságossá tehető az utazás a babaszámára! (videó)

Hogyan szállj fel és le helyesen a buszra, ha babakocsival közlekedsz? Mi a legfontosabb teendő menetközben? Fél perces videó mutatja be a biztonságos buszos utazást, ha babával vagyunk.

Hogyan kell közlekedni, fel- és leszállni a buszon, ha babakocsival utazunk – erről készített egy nagyon rövid oktatófilmet a svájci buszcég. A videó természetesen kikerült a busztársaság hivatalos Facebook oldalára, amit a svájci kismamák lelkesen fogadtak, ezért ezt most mi is megosztjuk a hazai babakocsis olvasóinkkal.

Hogyan utazzunk babakocsival a buszon? – videó mutatja be
Mint ahogy az a svájci buszvállalat hivatalos közösségi oldalának hozzászólásaiból is kiderül, az oktató filmecskét azért készítették, mert nekik fontos az utasok biztonsága, akiket "értékesnek tartanak", akikre figyelni szeretnének.

A filmben is látható pár könnyen betartható módszert – azaz hogyan szálljunk fel és le, hol utazzunk a buszon, mi a teendő a babakocsival menet közben -, tehát amivel biztonságossá tehetjük az utazást a babák és kisgyerekek számára, a lenti videóból tudhatod meg. Kattints tovább az alig fél perces videóra.

Forrás: Busbetrieb Olten Gösgen Gäu AG oktatófilmje

NIC , 2017. augusztus 14.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó