A MAM ÚJDONSÁGA: MAM Comfort cumi: 100% biztonság és kényelem az újszülötteknek

A szülők gyakran kérdezik orvosaik véleményét a cumikról és használatukról. A cumizás természetes szükséglet a babák számára, fontos szerepet játszik a fejlődésükben, mivel a szopás természetes ösztönével születnek.  Ha a babának megnyugvásra, vigasztalásra van szüksége vagy aludni akar, a cumi megoldást nyújt ezekre. A cumik használata hatással lehet a fogak későbbi elhelyezkedésére és növekedésé­re, az állkapocs kialakulására, éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen cumit használ a baba. Ez a téma fontos és aktuális minden szülőnek. (X)

A cumik sokkal jobb megoldást jelentenek, mint a baba saját ujja, jobb a játékoknál vagy bármilyen más eszköznél. A cumik úgy lettek kifejlesztve, hogy a lehető legjobb módon járuljanak hozzá a babák megnyugtatásához, valamint tudományos kutatások bizonyítják, hogy a cumi használata csökkentheti a hirtelen bölcsőhalál (SIDS) esélyét.

Nagyon fontos, hogy a boltokban kapható sokféle cumi közül a lehető legmegfelelőbbet válasszák a babának. Az átlagos cumik sok esetben nem a babák igényeinek megfelelően vannak kialakítva, így a száj és az állkapocs fejlődését figyelmen kívül hagyják. Ezért fontos, hogy olyan cumit válasszon a babának, aminek ergonómiai kialakítása során figyelembe veszi ezeket.

A MAM Comfort cumi úgy került kifejlesztésre, hogy figyelembe vették ezeket a fontos szempontokat, így a cumi anyagának, formájának, méretének köszönhetően ideális az újszülött babáknak. Hiszen nincs fontosabb, mint az újszülött babákat biztonságban és kényelemben tudják a szülők.

Orvosszakértőkkel fejlesztve

Gyermekgyógyászok, szülésznők és beszédterapeuták közreműködésével kifejlesztettük az újszülöttek igényeinek megfelelő MAM Comfort cumit. Az eredmény az egyedi, egy darabból álló formatervezés, amely 100% puha szilikonból készült, ezért különösen higiénikus és nagyon könnyű tisztítani, nem tud a baktérium, víz megmaradni az illeszkedéseknél.

Köszönhetően az extra könnyű és kicsi formának, még a pici babák könnyen a szájukban tudják tartani. A kifejezetten puha szilikon anyag gyengéd a baba bőréhez, és megelőzi a száj körüli kipirosodást, amitől a cumi használata kényelmes és megnyugtató. A szilikon fogantyúra könnyen rögzíthető a cumitartó csipesz, így a cumi mindig kéznél lesz.

A kis súlyának köszönhetően az ajkak és a nyelv izmai nincsenek túlterhelve. Átlagosan 32%-kal könnyebb1, mint a többi egy darabból álló, újszülötteknek való cumi.  (1A Wild Hi-Precison Intézet (Ausztria) tudományos riportja megerősíti, hogy a MAM Comfort cumi átlagosan 32%-kal könnyebb, mint az átlagos, egy darabból álló szilikon cumik. Mért érték: 8,2-16,6g)

Támogatja a babák természetes szopási ösztönét

Az extra kicsi, fogszabályozós szívóka ideális a természetes szopási ösztön támogatásában és segíti az egészséges állkapocs- és fogfejlődést. A szívóka és a pajzs szimmetrikus, ami azt jelenti, hogy a cumi mindig tökéletesen illeszkedik a baba szájába.

A SkinSoft szilikon szívóka felülete ismerős érzést nyújt a babának, mivel nagyon hasonlít az anya bőréhez. Ennek köszönhetően a babák könnyen elfogadják a cumit és  így a MAM Comfort az ideális cumi az újszülött babáknak az első hetekben, hónapokban. 

2020. december 03.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó