A négyéves fiú, aki menőbb, mint a legtöbb férfimodell!

Az fix, hogy anyaként az egyik legjobb móka, hogy öltöztethetjük a gyereket. Akárki akármit is mond, a cuki ruhák közötti vadászat és keresgélés, majd a beszerzett darabok megtekintése a szerencsés esetben együttműködő gyereken, és az utca emberének (rokonok, barátok) elismerő megjegyzései szívmelengetők, na.

Vannak azonban anyukák, akik ezen is bőven túlmennek. Például az az anya, aki ministylehacker néven található meg az Instagramon, és fotói nagy részén négyéves fia szerepel - ebben még igazából semmi különös nincs. De a gyerek divat és celebfotók alapján, vagy azokból ötletet merítve van felöltöztetve, és ha ez még nem lenne elég, az eredeti fotókon látható pózokban feszít.

Méghozzá olyan természetességgel és profizmussal, hogy az elképesztő. És zabálni való...

A gyerek irtó bájos, az összeállítások zseniálisak, a képek jók. Hogy a mama motivációja mi, azt nem tudom, de ez sem rosszabb, mint az alvó babát mindenféle képekbe beleálmodni... A gyerek pedig biztosan élvezi a beöltözős játékot.

SZERETNÉD, HA A TE GYEREKED IS JÓL ÖLTÖZÖTT LENNE?

Ez sokszor nem is pénz kérdése! Inkább csak a beszerzési forrásoké: egy kisgyereket a legtöbb mama előszeretettel öltöztet olcsóbb, de jó minőségű használt gyerekruhákba. Ha te is örömmel töltenéd fel ilyen darabokkal a gyerek szekrényét, nézd meg

a Börzefigyelőt

ahol a lehető legtöbb börzét igyekszünk összegyűjteni nektek országszerte.

Szilágyi Diána , 2014. szeptember 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó