A McDonald's nyilatkozata az éttermükben szoptató anyuka este kapcsán

Reagált a McDonald’s az éttermükben szoptató anyuka kapcsán.

A Mcdonald’s nyilatkozata

"Éttermeinkben minden édesanyának  lehetősége van a szoptatásra,  nincs és nem is volt érvényben olyan szabályozás, ami  ezt megtiltaná számukra.  A McDonald’s családbarát étteremlánc, egyes éttermeinkben a pelenkázó helyiség és a játszóház mellett már cumisüveg melegítő is a kisgyermekes szülők rendelkezésére áll.

Eddigi információink alapján a konkrét esetben egy éttermi dolgozó kollégánk megfelelően nyújtott segítséget az édesanyának. Később avatkozott be a külső cég alkalmazásában álló biztonsági őr. Ismereteink szerint ugyan nem szólította fel távozásra a kisgyermekes édesanyát, de arra utaló megjegyzése, hogy a csecsemő szoptatása nem elfogadott tevékenység éttermeinkben, nem cégünk álláspontját tükrözi, kifejezetten ellentétes a McDonald’s családbarát szemléletével. Az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indítottunk és felvettük a kapcsolatot a kisgyermekes édesanyával."

Babanet , 2015. május 22.
 
 
 
Címkék:  

szoptatás

Babanet hozzászólások  
(2 hozzászólás) 

2015 05 22. 14:23
Örülök, hogy a Babanet kiállt a dolog mellett!
A hír maga viszont lelombozó, szégyellem magam az ilyen emberek helyett is. Azért érdekes, hogy a bolygón élő összes lényből csak a mi fajunk ilyen képmutató, álszent! Mert bulvárújság borítóján persze van helye a női mellnek,de ha kisbaba szájából lóg ki (pláne ha diszkréten, takarásban van - azaz csak az látja aki pofátlanul bámul), na, az undorító! Hú de felhúztam magam, megyek is inkább szoptatni :D
→ válasz erre
2015 05 23. 04:56
Igen, erről nem beszél senki! Mindenhonnan műcsöcsök ( elnézést a drasztikus kifejezésért) néznek le ránk.... De egy szoptató édesanya, na az zavaró???

Nincsen rend a fejekben!
→ válasz erre
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?