10 ok, amiért a fiús anyák sokkal boldogabbak!

Felmérések szerint az derült ki, hogy az az anya, akiknek fia születik, vagy csak fiai vannak, sokkal kiegyensúlyozottabb, és elégedettebb az életben mint a lányos anyák. Nézzük, mi lehet ennek az oka!

1.A fia “nagy szerelme” mindigis az anya marad

A nők jönnek, mennek egy férfi életében, de az anya mindig is az első helyet fogja betölteni. Ez a tény végtelen elégedettséggel tölti el az anyát.

2.Kevesebb fejtörést okoz a vécéztetése

A fiúknak sokkal egyszerűbb a vécézés, nem túl bonyolult számukra egy megfelelő helyet találni, még akkor sem, ha nincs éppen fürdőszoba a közelben.

3.A ruhatáruk is egyszerűbb

Azok az anyák, akiknek kislányuk van, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a megfelelő ruhanemű kiválasztására. Egy kislány sokkal igényesebb, mint egy fiú.

4.A fiú gyerek mellett nem lehet unatkozni

Egy fiú gyerek sokkal energikusabb, mint egy lány, vele többet kell foglalkozni, igénybe veszi a kreatív, és a fizikai energiát is.

5.Többet hagy pihenni

Az előbbi állítással párhuzamosan az is igaz, hogy fiú gyerek sokkal függetlenebb, könnyebben lefoglalja magát, és mellette jobban lehet pihenni.

6.Gyengéd az édesanyjával

A fiú számára nagyon fontos az édesanyja, mindig védelmezni, és oltalmazni fogja őt, bármi is történjen. Gondoskodik arról, hogy az édesanya jól érezze magát.

7.Egy fiú a legjobb fitneszedző

A fiúk nagyon aktívak, ezért az első 8 évben számos sportjátékot kell velük otthon is játszani. Egy óra labda utáni rohangálás felér egy jó kis edzéssel.

8.Olyan feleséget keresnek, aki hasonlít az édesanyjukra

Ez egy olyan ősi ösztön, amely tudatalatt irányítja a dolgokat. Így alakulnak ki harmonikus családi kapcsolatok.

9. Egy fiú kevésbé ingerlékeny

A lányok sokkal sírósabbak, hisztisebbek, és többet kell őket engesztelni, mint a fiúkat.

10. Az anya a legfontosabb

A fiú számára az édesanyja a legfontosabb, természetesen a ragaszkodás akkor marad fenn egy életen át, ha helyes nevelést kapott a gyerek.

A cikk forrása: tudasfaja.com

2020. január 10.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó