12 ok, amiért a júniusi babák különlegesek

Június a nyár nyitó hónapja, és rengeteg dologra számíthatunk, hiszen a napok hosszabbak, tele rengeteg napfénnyel és rengeteg pozitív energiával a levegőben. Talán ezért különlegesek a júniusi babák!

 


A júniusban született babáknak van mit ünnepelniük! A nyári szezon kezdetével együtt a júniusban született babák arról ismertek, hogy optimistábban látják a világot.

Íme 12 ok, amiért a júniusi születésnapok olyan különlegesek:

1. A júniusi születési virágok a rózsa és a lonc

A rózsa és a lonc is olyan virág, amely a júniusi születés virágaként ismert. Míg a rózsa színei különböző jelentéseket hordoznak, a vörös rózsa és a lonc mind a szerelemhez kötődik.

2. Júniusi születési kövek: gyöngy, alexandrit és holdkő

A júniusi babáknak három születési köve van – gyöngy, alexandrit és holdkő! Bár ezek a kövek mind a júniushoz kötődnek, mindegyiknek megvan a maga egyedi tulajdonsága. A klasszikus, kerek gyöngy könnyen felismerhető a gazdagságáról, míg az alexandrit kő a napszaktól függően kékeszöldtől a lilásvörösig változtathatja a színét. Természetesen a holdkőnek csillogó ragyogása van, mivel szórja a fényt, és különböző színeket ad ki.

3. A júniusi babák osztoznak a születésnapi hónapon a nagy sztárokkal

A júniusi babák a júniusban született legismertebb hírességekkel és kiemelkedő személyiségekkel osztoznak a születésnapjukon, köztük Elon Muskkal, Ariana Grandéval, Marilyn Monroe-val, Prince-szel és még sokan másokkal! Ki tudja, lehet, hogy a júniusban született babákat hírnévre szánják!

4. Nincsenek nagy kockázatnak kitéve bizonyos betegségek szempontjából

A Columbia Egyetem születési hónapról és a betegségek kockázatáról szóló kutatása szerint a születési hónap és évszak befolyásolhatja az egészségünket. A júniusi születésűek esetében az adatok összességében azt mutatják, hogy a többi hónaphoz képest nem volt jelentős egészségügyi előnye vagy hátránya annak, hogy ebben a hónapban születtek. 

5. A júniusban születettek nagyobb valószínűséggel lesznek Nobel-díjasok

Úgy tűnik, hogy a júniusi csecsemők nagyobb eséllyel válnak Nobel-díjasokká, mint például a januárban vagy februárban születettek. Ami az asztrológiai jegyeket illeti, a júniusi babák, akik Ikrek, még nagyobb eséllyel kapnak Nobel-díjat.

6. Optimistábbak!

A nyári babák szerencséjére a júniusban, júliusban és augusztusban születettek kisebb valószínűséggel szenvednek szezonális affektív zavarban, és általában optimisták – derül ki a születési évszakokról és a személyiségről szóló tanulmányból. 

7. Ikrek vagy Rák csillagjegyben születnek

Két jegy uralkodik a júniusi babák felett: A május 22-e és június 20-a között született babák az Ikrek csillagjegyben látják meg a napvilágot, míg a június 20-a után született babák Rák csillagjegyben érkeznek. Az Ikrekről azt mondják, hogy kíváncsi természetűek, remekül kommunikálnak, valamint zökkenőmentesen alkalmazkodnak a különböző környezetekhez. A Rák babák pedig arról ismertek, hogy empatikusak, gondoskodóak és érzelmileg intelligensek.

8. Szeretik, ha otthonukban művészet veszi körül őket

Egy Apartment Therapy-cikk szerint a személyes terünk sokat elárul arról, hogy melyik hónapban születtünk. A júniusban született emberek szeretik az energizáló környezetet! Ez azt jelenti, hogy lehetnek olyan műalkotások vagy szeretett tárgyak a szobájukban, amelyek inspirálják őket.

9. A júniusi babák magasak

Egy brit tanulmány szerint a júniusban született babák nagyobb valószínűséggel lesznek magasabbak felnőttként, mint a nyári hónapokon kívül születettek.

10. Júniusban kezdődik a nyár!

A júniusban született emberek a nyári napforduló hónapjában születnek. Ami az egyéb fontos dátumokat illeti, a júniusi születésűek megosztják a hónapjukat a Juneteenth ünnepnapjával, amelyet a szabadság napjaként vagy jubileumi napként is ismerünk.

11. Júniusban házasodunk

Az Astro Twins in a Brides cikk szerint az a hónap, amelyben összekötöd az életed a pároddal, némi rálátást nyújthat a házasságodra. Az Ikrek házasságok esetében neked és a párodnak valószínűleg nem okoz gondot a közös tevékenység és a folyamatos kommunikáció. Ami a Rák házasságokat illeti, mindketten szeretitek majd kényeztetni egymást, és olyan otthonos tevékenységeket végezni, mint a közös főzés.

12. A júniusban született emberek szeretnek sokáig fennmaradni

A National Library of Medicine alvásidőzítéssel kapcsolatos tanulmánya szerint úgy tűnik, hogy a születési hónap hatással lehet az alvási viselkedésedre. Úgy tűnik, hogy a júniusban, valamint más nyári hónapokban születettek hajlamosak később lefeküdni, mint a téli hónapokban születettek.

 

Forrás: Babycenter.com  

B.Edina , 2022. június 07.
 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?