A bilire szoktatás nagyon sok gyerek esetében elég nehéz feladatnak bizonyulhat. Ennél a kislánynál is elég rosszul sikerült!

Rengeteg féle bili kapható már a boltokban, annak érdekében, hogy a gyerekeknek minél jobban kedve legyen a bilizésre. A két éves Kyla, azonban mást talált ki. És ki szerette volna próbálni inkább, hogy a feje belefér-e a biliző székébe. 

Náluk is most zajlott a szobatisztaságra nevelés. Ennek érdekében egy szép rózsaszínű kényelmes bilit vásároltak a kislányuknak. Amikor az anyukája Teresa egy pillantra kilépett a szobából, akkor Kyla kihasználva a helyzetet beledugta a fejét a biliztető székébe. Sajnos azonban a kísérlet rosszul sült el, és a kislány feje beleszorult a székbe. A szülők sokféle módszert megpróbáltak, de sikertelenül. Ezért úgy döntöttek, hogy a tűzoltókhoz fordulnak szakszerű segítségért. 

Nemsokkal a hívás után megjelentek a tűzoltók, és egy erős olló segítségével kiszabadították Kylát a szorult helyzetéből. A sikeres szabadulás után már a kislány vidáman mosolygot. 

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

2016. július 24.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?