A nagypénteki megaválasztás: kiket szavaznál be a Húsvéti csapatba?

Újra itt van, újra itt van... a Húsvét és a nagycsapat is! Jön a Nyuszi, és segítői, a bárány és a csirke. Egy kicsit azért álljunk meg itt: ahhoz, hogy hatékonyan el tudják végezni teendőiket és minden gyerekhez eljuttassanak ezt-azt - mint a Mikulás -, roppant jó csapatnak kell lenniük. De kik is legyenek a csapattagok?

Játékra hívunk minden kedves Olvasót! Bemutatunk pár esélyes versenyzőt a Húsvéti Csapatba, leírunk pár jellemzőt, ti pedig kommentben itt, a cikk alatt, vagy a Facebookon mondjátok meg, szerintetek kikből állna az ideális banda?

Kezdjük az elején, a csapatvezetővel, másnéven a Húsvéti Nyuszival!

1. pályázó - Tapsi Hapsi: Ő a vagányok legvagányabbika. A nyúl, aki senkitől sem fél, így ha vele azonosítanák a nyuszikat, még Marty McFly sem kapná fel a vizet a klasszikus kérdéstől: Nyuszi vagy, McFly? Bármit képes elintézni és minden helyzetből győztesen kerül ki. Ugyanakkor nem igazán csapatjátékos és lássuk be, a nagy vagánysága miatt nem is nagyon megbízható egy személyiség.

2. pályázó - a Három Nyulak: Ők eleve csapatban érkeznek, így az együttműködésben biztosan egészen elképesztően jók. Az is bizonyos, hogy hatékony manipulátorok - gondoljunk csak bele, megfélemlítettek varjút, rókát, farkast, medvét és még egy vadászt is -, ám valójában jobban szeretnek a selymes fűben heverészni és húzni a lóbőrt, mint vágtatva kézbesíteni a húsvéti ajándékokat.

Jöjjön a következő csapattag, a Bárány!

1. pályázó - Shaun, a bárány: a gyurmabariról már mindenki tudja, hogy sokkal több van benne, mint 100% gyapjú. Okos, kreatív - ő a birkák MacGyvere -, simán túllép a saját félelmein - lehet, hogy nincsenek is neki? -, és ügyesen megold minden nehéznek tűnő helyzetet. Igaz, kissé öntörvényű és nem szívesen hallgat senkire. Vajon ő lenne a megfelelő partner a Nyuszi oldalán?

2. pályázó - Bárány Boldizsár: Rendkívüli lelkierőt jelenthet, hogy zsenge kora ellenére képes volt úrrá lenni kezdődő kleptomániáján. Igaz, hogy rengeteg galibában részt vett, ám egyértelmű tudatosságra vall az is, hogy ezeket felismerte és igyekezett kijavítani. Ezek olyan erények, melyekkel gyakran a nála sokkal idősebbek sem rendelkeznek. Vajon megérdemli, hogy bevegyék a csapatba?

És persze a sok négylábú mellett nem maradhatnak ki a kétlábúak sem, következzenek a Csirkék és Kakasok!

1. pályázó - Kukori és Kotkoda: Igaz, hogy Kukori elbaltáz minden helyzetet, de a szíve aranyból van, igyekszik tanulni saját hibáiból és hát ott van neki Kotkoda. A józan gondolkodású, gondoskodó és megbízható tyúkanyó, aki mindig segít neki elsimítani a problémákat. Mellettük szól a koruk: húsuk valószínűleg már olyan rágós, hogy a róka sem támadja meg őket útközben. Igaz, a Nyuszi nem tőlük fogja baráti áron felvásárolni a szükséges pirostojás mennyiséget.

2. pályázó - Rozsda és Rocky: A Csibefutam kíméletet és félelmet nem ismerő párosa is igazán remek segítséget jelenthetnek a Húsvéti Nyuszinak! Előnyükre válik, hogy bírják a mai pörgős tempót, ám tartunk tőle, hogy gondolataik leginkább holmi sütéstől való menekülés, no meg az ifjonti szerelem körül forognak. Utóbbi okán mondjuk a Nyúl máris dörzsölheti tenyerét: lesz itt tojás rendesen.

Nos, melyik pályázók a kedvenceitek? Egyet-egyet válasszatok minden kategóriából!

Szilágyi Diána , 2014. április 18.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X