Babával a moziban!

Egyedülálló kezdeményezést indít a Kino mozi: olyan vetítéseket szerveznek, amelyekre az egy év alatti gyerekek szüleit várják - babával együtt!

Egyensúlyt találni a babára és a magunkra fordított figyelem esetében nagyon nehéz feladat: a legtöbb nő hajlamos önmagát teljesen háttérbe szorítani, miközben belül érzik azt, hogy hiányzik valami. Mások ugyan szívesen fordítanának magukra is időt, azzal kapcsolatban akadnak nehézségeik, hogy hol helyezzék el a babát, hiszen sok helyen a kicsi nem szívesen látott vendég. Nos, a Kino mozi kezdeményezése mindkét esetben tökéletes megoldás: anya is jól jár és a baba sem szenved hiányt!

De lássuk, mit írnak erről az egészről a Kino oldalán:

"A Kino ezennel belevág, hogy itthon is meghonosítsa a külföldön nagy sikerrel működő babás vetítéseket, mely lehetőséget ad a szülőknek, hogy úgy nézzenek nekik szóló mozifilmeket, hogy közben gyermekük nyugodtan táplálkozhat, gőgicsélhet a teremben, anélkül, hogy ez bárki mást rosszul érintene a nézőtéren. Amit a jó filmeken kívül nyújtunk: bababarát hangerő, félhomály, babakocsi megőrző, pelenkázóasztal és bébiétel-melegítési lehetőség, illetve minden más segítséggel is megpróbálunk szolgálni, amit a számunkra esetleg még előre nem látható problémák igényelnek…

A filmválasztékot illetően: a heti rendszerességű vetítésekhez olyan alkotásokat választunk, amelyekben nincsenek túlságosan zavaró, ijesztő hangeffektek, illetve a szokásosnál kicsit halkabban vetítünk, de az érthetőséget a feliratoknak köszönhetően ez nem befolyásolja károsan. Félreértések elkerülése végett jelezzük, hogy a filmek nagy része 12, illetve 16 éven felülieknek szól, tehát teljes mértékben a felnőtt közönségnek szánt vígjátékok vagy romantikus játékfilmek lesznek.

A vetítéseket csak 1 év alatti gyermekkel lehet látogatni, és egy gyermekkel maximum két felnőtt érkezhet.

A babás vetítés minden csütörtökön 11 órakor kezdődik. Csak a felnőtteknek kell jegyet váltani, amely 800 forintba kerül. A konkrét filmekről a mindenkori moziműsorból lehet tájékozódni.

Az első alkalommal, szeptember 20-án az Audrey Tautou főszereplésével készült Mosás, vágás, ámítás című vígjáték kerül sorra."

Anyukák, jó szórakozást!

Babanet , 2012. szeptember 19.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?