Hamarosan találkozunk! Jön a Babanet találkozó!

Több szempontból is rendhagyó lesz a Babanet idei találkozója, de a lényeg mindenképp ugyanaz: végre, egy év után ismét együtt leszünk! Az idei találkozóra a PlayKid Gyermeknapon kerül sor, a Millenárison.

És itt van rögtön az első rendhagyó dolog: gyereknapra szerveztük a találkát, ráadásul egyből kétnaposra. Május 24-én, szombaton és május 25-én vasárnap is szeretettel várunk titeket!

A programok még jobbak lesznek, mint eddig bármikor: rögtön két színpadnál is rophatják majd a táncoslábú gyerekek és szüleik a táncot, méghozzá jobbnál jobb koncertekre. Ott lesz velünk Halász Judit, a Kaláka, Gryllus Vilmos, Szandi, Kovácsovics Fruzsina, a Matiné Zenekar.

Kattints a nagyobb képért!

De lesz táncbemutató, tánctanulás és kézműves foglalkozások is. Ahogy tűzoltási lehetőség, miniKresz pálya és még rendőrautók is. Aki pedig szeretne segíteni a rászorulókon, az hozhat adományt a MikulásGyárnak, akik szintén ott lesznek!

Ami szintén rendhagyó: a PlayKid Gyermeknap belépődíjas. Egy napra 1000 Ft a belépő fejenként, két napra 1500 Ft, a 14 éven aluli gyerekeknek pedig ingyenes. Ám ha regisztráltok a rendezvényre a Babaneten ezen a linken, akkor az egész család ingyen látogathatja a rendezvényt!

A rendezvény részletes programját hamarosan ismertetjük! Addig is, írjátok be a naptárba: május 24-25, 10-20 óráig a Millenárison vagyunk a Babanet találkozón!


Társszervezők: Babanet , 2014. május 12.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?