Hétvégi programajánló - zenés mulatságok

A farsangi- és más egyéb télűző gyerekprogramok olyan világba kalauzolhatják el a gyerkőcöket, amire mindenkinek szüksége van: a mese, a zene, és az önfeledt szórakozás minden gyermek vágya, ez az, amit sosem lehet megunni. 

Benkő Táncstúdió

Mit gondolsz, szükségük van a gyerekeknek a táncra, a tánctudásra? Biztosan! Szombatonként több korosztálynak is kezdő és haladó, társas- és versenytánc órákat tartanak a TEMI Fővárosi Művelődési Házban. Folyamatos a csatlakozási lehetőség! A tehetséges gyerekek és fiatalok utánpótlásként leigazolhatnak a Modern Sportegyesületnél. Keddenként pedig akár te is táncra perdülhetsz a Szenior társastánc órákon.

 

Kakaókoncert

Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar művészei kötetlen, interaktív formában vezetik be a gyerekeket a klasszikus zene rejtelmeibe. Vasárnap 3 időpontban is várnak benneteket a BFZ próbatermébe. Az előadások után, amikor lecseng a zene, és a taps is elül, a zsenge korú közönség felhörpinti a kis pöttyös bögrékben rá váró, gőzölgő kakaót. Mint már évek óta, idén is szeretettel várják az 5 és 12 év közötti gyerekeket – és persze szüleiket, nagyszüleiket.

 

Zajongó-Télűző Mulatság

Moldvai és gyimesi népzenével, sok-sok játékkal, mondókával, kézműves foglalkozással, régi és új ünnepek bemutatásával várják a nagyérdemű aprónépet 1-7 éves korig a Marczibányi Téri Művelődési Központban vasárnap 10 órától.

 

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk az élményeiteket!

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


2015. február 05.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?