Hétvégi programajánló - farsang, állatok és Pöttyös Panni

Állati klassz hétvégi programokat találtunk, ahol a gyerkőcök mellett a szülők is garantáltan jól érezhetik majd magukat. 

A gyerekprogramok sorába miért ne férne bele egy kis nézelődés a kisállat kiállításon, és persze az állatkerti farsang is ugyanolyan jó mókának tűnik. Ideje egy kis változatosságot csempészni a hétvégi gyerekprogramokba, még mielőtt úrrá lenne rajtatok a tavaszi fáradtság!

 

Kultúrházak éjjel-nappal - Nyílt napok az FMH-ban

3 napos rendezvénysorozat a Fővárosi Művelődési Házban számos nyitott próbával, kézműves foglalkozással, táncklubokkal, vasárnap egy egész délután felölelő farsangi mulatsággal.  A szombati táncház gyerekeknek kiemelt program, busómaszk-készítése és hangszerbemutató is gazdagítja a programot, ráadásul  ez a porgram ingyenes is. Részletek itt.


 

Valentin-napi Kisállat- és Növényvásár

Ismét megrendezik a már hagyományos Valentin-napi Országos Kisállat- és Növényvásárt a Petőfi Csarnokban. A kisállatok és növények megunhatatlan, színes kavalkádja gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas, élményekben gazdag hétvégi programot nyújt majd. Szombaton és vasárnap ingyenes játszóházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várják a kisgyerekkel érkező családokat.

 

Állatkerti farsang

Szombaton a Debreceni Állatkert reggel 9 órától este 8 óráig farsangi programmal várja a látogatókat. A teljes állatjelmezben érkező gyerekeknek díjmentes lesz a belépés! A gyerekeknek lesz álarcvadászat édes nyereményért, farsangi családi totó, és Valentin-napi ajándékműhely. Nem marad el a szakvezetéses séta és látványetetés sem. Ha estig maradtok, akkor részt vehettek egy fáklyafényes esti sétán is az „állatpárok” kifutóinál.

 

Pöttyös Panni az iskolában

Pöttyös Panni? Ugye neked is ismerős Pöttyös Panni, akinek a történetein generációk nőttek fel? Németh Ákos drámaíró Pöttyös Panni az iskolában címmel írta meg a színpadi változatát. A darab rendezője a világhírű  táncos-koreográfus, Bozsik Yvette. Az iskolakezdésről, az első osztályban átélt élményekről és küzdelmekről szóló történetet a Thália Színházban vasárnap láthatjátok.

 

Bodza SZÖRP Színház

A Bodza SZÖRP Színház egy családi program, minden hónap második péntekén. Elsősorban a 4-7 éves korosztályt és szüleiket várják. Az előadásokon különböző bábtechnikákat ötvöznek a színészi játékkal és élőzenével. Központi téma a szociális, szövegalkotási, kognitív és esztétikai kompetenciák fejlesztése. Most pénteken a Kisvakond történetei című előadást láthatjátok, amit egy kis kézműveskedés követ, Kisvakond farsangi álarckészítés arany és ezüst fotókartonból, flitterrel, szalaggal díszítve.


Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk az élményeiteket!

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


2015. február 12.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?