Hétvégi programajánló - Dinótól koncertig

A hétvégén már március lesz, bízzunk benne, hogy lassan majd egyre többet lehettek a szabadban – hiszen a gyerekeknek már biztosan hiányzik a sok mozgás, rohangálás –, de addig se maradjatok a négy fal között, 4 klassz családi programot ajánlunk.

Hókirálynő

A Budapest Bábszínházban láthatjátok a Hókirálynő című előadást a következő néhány hétben. Az Andersen klasszikus művéből színpadra állított előadást a színház szélesvásznú titokszínházként hirdeti, és 6 éves kortól ajánlja. Kit rejt a titokzatos elnevezés? Ezt majd a színházban felfedezitek, de annyit elárulhatunk, hogy a történet messze északon játszódik, ahol mindent hó és jég borít.

 

Raptormese

Várszegi Adél író és Máray Mariann illusztrátor Raptormese című könyv- és diafilm-bemutatójára várnak benneteket a Platán Könyvtárba szombaton 11 órakor. Az igazi dinórajongók biztosan szeretni fogják Máray Mariann színpompás őshüllőit! Ha pedig egy kis vadóc dinórajongót nevelsz, akkor jó, ha kéznél lesz Várszegi Adél verses meséje, mikor segítséget hívnál a gyerekeid mellé, hogy végre te is szusszanhass egyet. A gyerkőcök a bemutató után raptort is készíthetnek, színezhetnek és hajtogathatnak.

 

2. PöttyösLabda Családi Délelőtt

A legkisebbektől a legnagyobbakig a család minden tagjának garantált a felejthetetlen vasárnap délelőtt. A 2. PöttyösLabda Családi Délelőttön, a Budapest Kioskban a kisebbeket arcfestés és a papírszínház szórakoztatja, a nagyobbak a kreatív foglalkozáson próbálhatják ki a fantáziájukat. A belépés ingyenes!

 

Az Apnoé zenekar mozgalmas mesekoncertje

Az Apnoé zenekar Binde bácsi barátai című interaktív gyerekműsorában Az elveszett kecskék története elevenedik meg a színpadon, powerfolkra hangszerelt népdalok kíséretében. Az Apnoé zenekar muzsikás kedvét február 28-án 16 órakor a győri Vaskakas Bábszínházban mutatja be. Lesz mese, dalolás, tánc és népzenei utazás a Dunántúltól Moldváig és vissza.

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk az élményeiteket!

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


2015. február 26.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X