Hétvégi programajánló – Ahol a Mikulás jár

Gyermekednek most egy igazán varázslatos hétvégét szervezhetsz. A következő napokban minden a kicsik körül forog, és ez így is van rendjén. Jobbnál jobb gyerekprogramok várnak, de azért az otthoni Mikulás-várás varázsát semmi sem pótolhatja. A kiscsizmákat időben, kipucolva kell kikészíteni, és aztán már csak rajtad múlik, hogy sikerül-e észrevétlenül telecsempészni őket a várva várt ajándékokkal.

Ha azt szeretnéd, hogy a hétvége ne csak jól induljon a hatalmas öröm láttán, hanem jól is folytatódjon, akkor válasszatok olyan gyerekprogramokat, ahol a többi kis kópéval együtt ünnepelhet. Hová érdemes bekukkantani?

Péntek délután 17 órakor kezdődik az IBS OC Színpadon az Adj teret a tehetségnek! harmadik koncertje, melyen most a tehetséges muzsikus gyerekek mellett a jazz műfajé lesz a főszerep. A hosszú hét után különleges élmény az ifjú zenészek előadásait hallgatni és messzire szállni a pazar dallamok hátán. Ha szeretnéd, hogy gyermeked is érdeklődjön a minőségi zene iránt, érdemes eljönnötök a koncertre, a belépés ingyenes!

A MikulásGyár célja már tizedik éve ugyanaz: a nagycsaládosok, így rengeteg gyermek megsegítése. A szervezők országszerte számos gyűjtőponton várják az önkénteseket és az adományozókat, hogy az ünnep a rászoruló családok számára is békességgel és melegséggel teljen. Állandó és központi gyűjtőpont a Felvonulási téren felállított nagy sátor. Ha olyan szerencsés vagy, hogy tudsz bármilyen csekélységet ajándékozni, aminek más még örülne, akkor azokat itt tudod leadni. Kezd ezzel a hétvégét!

A VAM Design centerben megrendezett Kockabirodalom című kiállításra is ellátogat a Mikulás, méghozzá a Kocka Mikulás. A gyerekek itt személyesen találkozhatnak vele, és egy fantasztikus Kocka játékot is kaphatnak a puttonyából! A Kockabirodalom – Építsd meg az álmaid! az első utazó, tudományos építőkockás kiállítás. Nincs egyszerűbb út, hogy a gyerekek megszeressék a technika világát, minthogy ellátogatnak erre a fantasztikus, interaktív kiállításra.

December 6-a és 7-e olyan két nap, ami felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sok izgalmas élmény, telis-tele gyerekprogramokkal – a Playkid Mikulás hétvégén a Millenáris „D” épületében. Főszerepben itt is a Mikulás és a karácsonyi készülődés található. Találkozhattok a Mikulással, koncert- és bábszínházi előadásokon vehettek részt, ügyességeteket pedig a kézműves programokon próbálhatjátok ki. Megismerkedhettek a számítástechnika és a játékkonzolok hasznos és fejlesztő tulajdonságaival is.

Ha szeretnéd, akkor a Mikulás nálatok nem a csizmába teszi az ajándékokat, és nem is szánon, hanem Mikulásvonaton érkezik! Beszállás előtt a kicsik és a krampuszok együtt várják a Mikulás érkezését. Közös énekléssel, versmondással, játékkal készülnek a fogadására. Menet közben a Mikulás minden kisgyerekhez eljut, és mindenkit megajándékoz egy csupa finomságból álló mikuláscsomaggal. A különvonaton Hűvösvölgy és Széchenyi-hegy között a gyerekek és az őket kísérő szülők, nagyszülők két napon keresztül, szombaton és vasárnap vonatozhatnak.

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk az élményeiteket!

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


Simon Marianna , 2014. december 04.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(1 hozzászólás) 

2014 12 06. 15:07
Most inkább ne küljétek a jónépet vonatozni...

http://www.gyermekvasut.hu/wp/rendezvenyek/
→ válasz erre
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?

	
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó