Hétvégi programajánló - Fürdési szünetekre ajánljuk!

Itt a nyár, a jó idő, lehet menni a strandra, ázni a hűs vízben és forrni a napsütésben! Ha mégis szeretnéd inkább máshol tölteni az időt a családdal – legalább egy keveset, míg felmelegszenek vagy épp lehűlnek a gyerekek -, adunk néhány tuti programtippet!

Ki az, aki nyáron is fázik? Hát a didergő király! Szombat délelőtt a Center Színházban hűsölve ismerhetitek meg a felség megkapó történetét, hiszen talán még emlékszel rá, hogy az egyetlen, ami felmelegítheti a testét-lelkét és a szívét, az a Szeretet…

Nem csak a felnőttekre gondoltak a 12. Szegedi Várjátékok szervezői! Júliusban minden héten csütörtöktől vasárnapig gyerekprogramok is várják a családokat a Várkertben. Folytatódnak a kedvelt gyermeknapok, és azokon belül sok-sok ingyenes program is lesz, mint például vásári komédia és gólyalábas bemutató is. A mesejátékok közül láthatjátok A kis herceget, Pocahontast, Brumi nagy kalandjait vagy az Óz a csodák csodája mesemusicalt.

Egy új programsorozatot indított a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyissa ki kapuit.Vasárnap a Pöttömkertben a Kreatim design piaccal várják az érdeklődőket, de emellett lesz még arcfestés és Levendula Kézműves fagylalt is. Az Eszter-lánc mesezenekar délután 4 órától vár mindenkit szeretettel egy közös éneklésre. Véradást is szerveznek a Vöröskereszttel együttműködve.

Egész nyáron 7 alkalommal lesz lehetőségetek sétahajózásra a Balatoni Minimax Hajón, ami Siófokról indul. Nem számít a tűző a nap, vagy, hogy esik és fúj, mert a fedett fedélzeten minden körülmények között mindenki jól érezheti magát. A másfél órás hajókázás közben a gyerkőcök fotózkodhatnak a Minimax kedvenc „sztárjával”, Pici Cicával. Útközben a Buborék, Matiné és az Apacuka együttesek szórakoztatják a kicsiket és nagyokat. 

Ha jól sikerül a hétvégétek, akkor oszd meg majd velünk is az élményeiteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


Simon Marianna , 2014. július 03.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?