Hétvégi programajánló: ha csak néhány órátok van!

Rutinos anyukák bombabiztos trükkjei, hogy családi programokon vezetik le az eleven gyerekek hihetetlen energiáit. Mi is csak javasolni tudjuk, hogy igyekezz a szabadidőtöket változatossá tenni.

Ha nem fér bele az idődbe, hogy egész napos programra, mondjuk, egy szuper kirándulásra induljatok, akkor néhány órás felhőtlen szórakozást ígérő gyerekprogramokat ajánlunk.

Most 3D-ben áll össze a nagy csapat: Madárijesztő, Bádogember, az Oroszlán, Pille tábornagy, IQ és Porcelánka, vagyis Óz birodalmának legkedvesebb lakói várnak rátok május 8-tól a mozikban, ha megnézitek a Visszatérés Óz birodalmába című filmet! A színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film másfél órás szórakozást nyújt azoknak a kicsiknek, akik már képesek ennyi ideig figyelni, de szuper kikapcsolódás a szülőknek is.

Májusban a mesék kapnak főszerepet a Józsefvárosi Galéria szombati, Hétmérföldes gyerekprogram sorozatában. Az előadások mellett kézműves műhelyekkel várják a családokat: lesz bábműhely, selyemfestés, virágkoszorú, szélforgó, valamint ujj- és lábbáb készítés, a legkisebbek szórakozásáról pedig a Palota Játszóház készségfejlesztő játékai gondoskodnak.

LEGO kiállítás és vásárlesz szombaton és vasárnap a Rákoscsabai Közösségi Házban. A belépő csak 600 forint, és ráadásul az első 100 belépő között egy Királyi kastély készletet sorsolnak ki! A játszóházban bontatlan készletek várják a gyerekeket, akik építőversenyeken próbálhatják ki az ügyességüket, és nap közben is többször lesz ajándéksorsolás. Megnézhetitek az interaktív asztal bemutatót és több érdekességet is.

Talán nincs olyan gyerek, aki ne ismerné Hamupipőke történetét, akit igazságtalanul kihasznál mostohája, és aki végül mégis elnyeri a királyfi kegyeit. Most a Ciróka Bábszínház előadása kidobásra ítélt tárgyak - csomagolópapír, kályhacső, nejlonzsák stb. - játékában elevenedik meg, melyek a gyermekek szeme láttára születnek, lényegülnek át. Az előadást 7 éves kortól ajánljuk. A Ciróka Bábszínházat Kecskeméten találjátok, érdemes egy kirándulással összekötni ezt a rendhagyó előadást.

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk is az élményeiteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


Simon Marianna , 2014. május 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?