Hétvégi programajánló - Legótól Pomádé király új ruhájáig

Ez a hétvége is városszerte tele lesz gyerekprogramokkal és reméljük, gyönyörű idő marad a szabadtéri mozgáshoz is.

Kockafeszt

A Békásmegyeri Közösségi Házban a Kockafeszt egy LEGO rajongóknak szánt kétnapos fesztivál. A terepasztal kiállítás mellett játszóházzal, börzével és a LEGO történetét bemutató mini-kiállítással várják a gyerekeket és a legózni imádó felnőtteket. 

 

Kaland a dzsungelben – Kiállítás és óriástársasjáték

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum látványos interaktív kiállításán a látogatók egy titokzatos dzsungelben találják magukat. Április 12-ig legalább egyszer érdemes megnézni.

A kiállítótermekbe lépve egy óriástársasjátékban találjátok magatokat, ahol megismerkedhettek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehettek. Még egy érdekesség: a látványosságok mellett játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetitek próbára a tudásotokat és szemfülességeteket.

 

 

Pomádé király új ruhája

A kisebbek Pomádé király új ruháját nézhetik meg a Művészetek Palotájában vasárnap. De vajon látni fogják? Bár az országa lakói számára teljesen világos a helyzet, hű alattvalóként mégsem fedik fel, hogy az ünnepi ruha, amelyet a király sok pénzért rendelt, nem is létezik. Sokszor mi is elhitetjük magunkkal, hogy jó az, amit teszünk. Csak a gyerekek látják a meztelen igazságot.

 

Belebújócska

A Belebújócska egy gyermekelőadás a Bethlen téri Színházban, ahová vasárnap délelőtt 10 órára érdemes odaérnetek. A mesekapu alatt átbújva az Aranyszőrű bárány, a Kacor király és a Tulipán című mesékben barangolhattok, és különleges bábokkal találkozhattok. A Marica Produkció alkotói különleges bábtechnikával, tárgy animációval – hétköznapi tárgyak kreatív felhasználásával – mutatnak be ismert és kevésbé ismert történeteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


2015. március 05.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?