Hordozós? Otthon maradós? Gyerekkel jógázós? Munkába visszamenős? A szülők nem egyformák, kivéve, ha...

Amint belép a mit sem tudó friss szülő a szülők klubjába, látja, tudja, hogy mindenki szakértő és nagyon erős a klikkesedés, elég a játszótéren még az újszülött osztályon körbenézni. Ez a videó azért is zseniális, mert egyszerre parodizál, ugyanakkor ezeket a tényleg létező szülőtípusokat és konfliktushelyzeteket karikírozva értet meg pillanatok alatt fontos dolgokat. 

A témákat hallva azonnal világossá válik, hogy a szülőség egyben komoly döntések sorozata is, szinte elkerülhetetlen  ide vagy oda állni bizonyos kardinális kérdésekben és ez bizony nem egyszerű, vérmérséklettől függően mindenféle csatákban lesz részünk, az biztos - gondolhatják azok, akik még nem szülők, akik pedig már azok, nos, a klubból ismerősök lesznek a karakterek.

A kissé hatásvadász eszközök arzenálján át is érződik, hogy szélsőségek ide, vicceskedés oda, komoly a téma, hogy szülőként (sem) vagyunk egyformák és az empátia különösen fontos, főleg, ha a video végéig is eljutunk, ahol is minden szülő egyként ugrik, amikor...

Nézzétek meg, megható, okos, aranyos, vicces videó szülőkről szülőknek (is).

 

bambina , 2015. január 25.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó