Könnyfakasztó coming out: ikerfiúk az édesapjuknak árulják el titkukat (video)

Két 19 éves srác, akik saját YouTube-csatornát üzemeltetnek, videóra vették, ahogy felhívják édesapjukat és elmondják neki, hogy mindketten melegek. A videót megosztották saját csatornájukon, nehéz könnyek nélkül megnézni, szívmelengető és felemelő történet.

A két fiú, Aaron és Austin Rhodes Los Angelesben élnek és modellkednek, a videóik között munkától hogyan készítsünk selfie-t, ikerségről vicceskedést és bizonyos témákról személyes véleményüket hallhatjuk, nézhetjük.

Úgy döntöttök, hogy mivel édesapjukon kívül már mindenki tudta, hogy melegek, végre neki is elárulják, méghozzá telefonon, mert otthonuktól 2000 mérföldre más megoldás nem kínálkozott.

Ott is elég nehéz könnyek nélkül kibírni, ahol a fiúk próbálnak belekezdeni, de hullanak a könnyeik és képtelen megszólalni, az édesapjuk reakciója pedig egészen csodálatos és könnyfakasztó, mert csupa olyat mond, amiben reménykedik az ember, amikor előáll azzal a titkával, amiben nem biztos, hogy el fogják vele együtt fogadni. "Tudjátok, hogy mindkettőtöket szeretlek, ez sosem fog változni." 

 

2015. január 15.
 
 
 
Címkék:  

szülők és gyerek

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?