Írjátok be a naptárba: Babanet-Kölöknet találkozó!

Nem telhet el úgy év, hogy ne találkozzunk, így idén nyáron is, a hagyományos időpontban – július utolsó szombatján, vagyis július 28-án – várunk Benneteket sok szeretettel a Babanet-Kölöknet találkozón a Millenáris Parkban!

Hogy mennyire sok szeretettel, azt az is mutatja, hogy rengeteg programmal készülünk az idén – hogy minden másodpercben jól érezze magát a család apraja-nagyja! Úgyhogy most eláruljuk, mi mindenre számíthattok:

Teátrum előtti Szabadtéri színpad:

10:30 – 11:15 Gárembucka a KidSpirittel:

mesejáték a gyerekek  közreműködésével, akik így aktívan használják a képzelő erejüket, fantáziájukat.

11:30 – 12:15 Lurkó Kitáncoló a KidSpirittel:

Brinzanek Zsuzsanna és Szabó Ágnes integrált táncterapeuta vezetésével

12:30 – 13:00 Dance Dimensions Modern Táncművészeti Egyesület bemutatója

15:00 – 15:30 Adj teret a tehetségnek!

Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével - a pályázat nyertes zeneiskolásainak fellépése:

Matos Denis - marimba
Holló Noémi - népi ének

16:00 – 17:00 Katáng koncert

Mattel – Fisher Price Babajátszósátor:

10:30 - 11:00 Ringató

11:30 - 12:00 Ringató

Fogadó mögötti rét:

10:30-11:30 Kismama jóga Vértessy Flórával, a Fügefa Virága Jógastúdió trénerével

11:45-12:45 Baba jóga Vértessy Flórával, a Fügefa Virága Jógastúdió trénerével

Egész napos programok:

 • Babanet-Kölöknet szakértői sátor– Szakértőink több témakörben is (kismamák és a munkába való visszatérés, gyermekgyógyászat, szoptatás, gyermeknevelés, óvodába szoktatás és óvodaválasztás) szívesen adnak tanácsot az érdeklődőknek.
  • 10:30-12:30 Zolnai Katalin, munkavállalási tanácsadó várja a kismamák és kisgyermekes anyukák kérdéseit a munkába való visszatéréssel, munkakereséssel kapcsolatban
    
  • 12:30-13:30 Dr. Balla Viktória, neonatológus várja a szülők gyermekgyógyászattal kapcsolatos kérdéseit
    
  • 13:30-14:30 Dr. Berta Gabriella, laktációs szaktanácsadó válaszol a szoptatással, anyatejes táplálással kapcsolatos kérdésekre
    
  • 14:30-15:30 Horváth Magdolna, családterapeuta és Horváth Ida, mediátor várják az érdeklődőket. Tanácsadásuk témaköre: Szülői dilemmák...
    
  • 15:30-16:30 Villányi Györgyné Jutka, kisgyermeknevelési szakértő tart tanácsadást az óvodaválasztásról és az óvodai beszoktatásról
    
  • 16:30-17:30 Peer Krisztina, pszichológussal lehet beszélgetni a gyerekekről és a dacról, nemcsak a dackorszakban
    
 • Mattel – Fisher Price Babajátszósátor– Itt bármelyik pici elfoglalhatja magát a Fisher Price színes, változatos és remek játékszereivel.
   
 • Gabi sátor - Ismeritek a Gabi Nagykövet programot? Ennek keretében belül, a mamák tapasztalataira építve keresik Magyarország bababarát helyeit - és a találkozón a Ti élményeitekre és segítségetekre is számítanak!
   
 • Milumil sátor- A Milumil szakértője az 1-3 éves gyerekek táplálásával kapcsolatban várja majd a kérdéseket.
   
 • KidSpirit sátor: kézműves foglalkozások, játékok kicsiknek és nagyoknak
   
 • Hordozókendő.hu– ha érdekel a babahordozás, a hordozóiskola trénerei segítenek kiválasztani az igényednek legmegfelelőbb hordozóeszközt és megtanítanak a használatára
   
 • Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület- Ha korababád van, érdemes ellátogatni hozzájuk! Ha nem tudod, hová fordulj segítségért, ha szükséged lenne jó tanácsra vagy csak pár bíztató szóra, ha szívesen találkoznál sorstársakkal, netán kérdeznél egy neonatológus szakembertől, akkor keresd a KORE sátrát!
   
 • Gyújtóforrás.hu és a Szomjoltóság.hu– Tudjátok, hogyan lehet megelőzni a tüzeket? És hogy mit kell tenni, ha tűz keletkezne? Itt a legkisebbek is megtanulhatják pár okos és érdekes játék segítségével, hogy a tűzzel hogyan kell bánni. Emellett bárki beöltözhet tűzoltós egyenruhába és megnézhet egy igazi tűzoltóautót!
   
 • Felelős Szülők Iskolája - Egy olvasást népszerűsítő akciójuk mellett homeopátiás tanácsadóval és pszichopedagógussal is várják az érdeklődőket.
   
 • Csodalámpa Alapítvány - Gyurmázással és gyöngyfűzéssel várnak minden kézműveskedni szerető gyereket.
   
 • Da Vinci Learning - Játszóház a nagyobb gyerekeknek a Tudományos Játékok együttműködésével: lesz itt napelemmel és vízzel működő járművek, szélerőmű, elektromos készlet és zometool is.
   
 • Bababüfé az Ovko Bébiételek jóvoltából

A találkozó ideje alatt bárki megpihentetheti majd fáradt tagjait a Függőágy.hu jóvoltából kifeszített függőágyak egyikében. Ha a magasban ringatózás helyett jobban szeretitek a kényelmes babzsákokat, akkor a Flashbag Pihegőjét ajánlanánk figyelmetekbe. Aki szereti Bogyót és Babócát, az a találkozó ideje alatt is megnézheti a Millenáris róluk szóló kiállítását!

Nem kell aggódni a hangulat miatt, hiszen velünk lesz a Vidámság, aki a nevéből is fakadóan, mindenkinek vidámságot és feledhetetlen pillanatokat okoz majd: ördögien forgatják a botokat, hajtják a tányérokat és a diabolót, hajítják a buzogányt. Legyen szó kicsik vagy nagyok szórakoztatásáról, ámulatba ejtéséről, vidámabban szebb az élet!

A találkozón részt vesz a Virgart Fotó is, a családi fotózás szakértője, aki megörökíti nekünk a rendezvény legszebb és legérdekesebb pillanatait – és akinél lehetőség van arra, hogy a találkozóra látogató családról készüljön pár különleges fotó.

Természetesen idén is lesz lehetőség arra, hogy a pelenkázótáskát legálisan otthon felejtsétek: a Müller Pelenkázósátrában minden, még pelenkás korosztály megtalálja majd a szükséges hozzávalókat, hogy a találkozón komfortosan érezze jól magát. A pelenkázóasztalokat a MiniManó Babacentrum biztosítja.

A program mellett lehetőségetek lesz arra is, hogy némi vásárfiával térjetek haza a találkozóról. Többek között a következő árusok portékai közül csemegézhettek majd: Bugyola, Figurka, Sensimilla Fashion, Nami, Bimba Design, Függőágy.hu, Rosehip, Flashbag.

És hogy tényleg ne maradjon ki a naptárból, a legfontosabb infók is álljanak itt!

A találkozó időpontja: 2012. július 28. szombat, 10-18 óráig

Helyszín: Millenáris Park– Fogadó és Teátrum közötti terület, Budapest

A programok megváltoztatásának jogát fenntartjuk! A rendezvény - természetesen - INGYENES!

FONTOS! ROSSZ IDŐ ESETÉN A PROGRAMOT A MILLENÁRIS FOGADÓ ÉPÜLETÉBEN TARTJUK MEG!

Szilágyi Diána , 2012. július 09.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(4 hozzászólás) 

2012 07 23. 14:10
dia
Fzitus, a pelenkázó sátorba fogunk betenni székeket, így kicsit elvonulva, nyugodt körülmények között lesz rá lehetőséged!
→ válasz erre
2012 07 27. 14:22
És a felnőtteknek is lesz evési lehetőség?
→ válasz erre
2012 07 27. 20:04
dia
Necra, persze, a Millenárison vannak ilyen lehetőségek. És lesz fagyis, meg a közelben - konkrétan egy köpésre - van a Fény utcai piac (nyitva kettőig) és a két Mammut! Szóval, éhen tutira senki sem marad.:)
→ válasz erre
Összes hozzászólás (4) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó