Miért ne lehetne inasom?

Vannak azok a napok, amikor valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy kellene. Az ébresztő megszólalása előtt 15 perccel sír fel a gyerek, pedig az a 15 perc micsoda kincs lett volna. Az eltervezett reggelidhez félretett joghurt megsavanyodik és véletlenül eltöröd a kedvenc bögréd, ahogy álmosan matatsz. 

Na a mai számomra teljesen ilyen volt. 
Valahogy Bence is iszonyú hisztis volt, ami egyáltalán nem jellemző rá. Közel álltam hozzá, hogy én is kiboruljak. Igazi kétballábas nap volt. A napi kis (tor)túránk után mikor leöltöztettem az aprónépet és mindent elraktam, jutott eszembe, hogy bizony kimaradt a bevásárlás. Bence ekkor kezdett el nyöszörögni a kedvenc gyümölcslevéért, amiből nyilvánvalóan már egy csepp sem volt otthon. Ilyenkor olyan jó lenne egy segítő szuperhős.
Beugrott, hogy egy barátnőm említette az SMSInast, amivel a játszótérről intézte el, hogy a bevásárlás az ajtaja előtt legyen, egy órán belül. Mivel még ezer dolgom volt és nem fért volna bele egy újabb kör a gyerekkel a boltban, azonnal regisztráltam, meg is kaptam a visszaigazoló kódot, már kívánhattam is. 


Míg a továbbra is morcos Bencét lefektettem aludni, egy valódi, kedves inas elintézte helyettem a vásárlást és haza is hozta. Míg arra is figyelt, hogy smst küldjön az érkezéskor és ne ébressze fel a szerencsére már édesdeden alvó kicsit. Ezután már kicsit jobban sínre került a nap és Bence is jóízűen iszogathatott kedvenc gyümölcslevéből. 
Őszintén szólva, óriási segítség volt, biztos, hogy máskor is bevetem, talán a legközelebbi otthon töltött randis estén a férjemmel. Milyen jó lenne ha lenne időm végre egy igazi menü főzésére a rendelt pizza helyett...
Minden fáradt és kimerült anyának szüksége van egy gyors segítőre, hogy legalább egy kis idővel több ideje maradjon arra, ami igazán fontos. Biztos, hogy máskor is igénybe veszem az SMSInast és szívesen osztom meg ezt a titkot a barátnőimmel is.

Az SMSInas itt elérhető.

Babanet , 2015. szeptember 11.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó