"Ronda a gyermekem!" - vallották be szülők sokak döbbenetére

Az egyik szülő gyűlölt anyósa génjeit hibáztatja a babája külseje miatt, míg egy másik azt mondja, hogy csúnya gyermeke egy olyan kaland eredménye, amelyet már meg is bánt.

A legtöbb szülő úgy gondolja, hogy a sajátjai a legszebb gyermekek a világon - különösen újszülöttekként. De néhány őszinte anyuka és apuka beismerte az elképzelhetetlent: azt, hogy a csecsemőik csúnyák.

A Whisper nevű applikáción névtelen vallomásokat tehetnek a felhasználok a legkülönbözőbb témákban. És manapság az egyik legnépszerűbb topicot szülők írják, akik titokban azt gondolják, hogy a gyermekeik nem is annyira aranyosak, mint másokéi. Sőt azt is elismerik, hogy csalódást okozott nekik a gyermekük kinézete.

Az egyik szülő gyűlölt anyósa génjeit hibáztatja a babája megjelenése miatt, míg egy másik azt mondja, hogy a csúnya gyermeke egy olyan kaland eredménye, amelyet már meg is bánt. Egy harmadik anya pedig bevallotta, hogy rossz anyának tartja magát azért, mert nem találja szépnek a fiát.

"Ronda a gyermekem!" - vallották be szülők sokak döbbenetére

1. „A lányom nem volt aranyos, amikor megszületett, sőt az első évében sem. Az emberek hülyének néztek, amikor megkértem őket arra, hogy ne hazudják azt, hogy cuki.”

2. „Őszinte leszek … Azt gondoltam, hogy a gyerekeim rondák, egészen 3 hónapos korukig. Akkor kezdtek megjelenni rajtuk a kis hurkácskák.”

3. „Szerintem a bébim csúnya. De én is csúnya voltam, míg az összes barátom cuki volt. Most már mind kövérek és csúnyák, én pedig vékony vagyok és szép. Szóval van még remény.”

4. „Nem szeretem a kisfiam, mert szerintem csúnya. Tudom, hogy rossz anya vagyok, de nem tudom elfogadni.“

5. „Néha féltékeny vagyok a barátaimra, mert helyesebbek a gyerekeik, mint az enyém. Nem mintha, az enyémek nem lennének szépek, csak nem aranyosak.”

6. „Őszintén szólva a gyerekem ronda, pedig azt mondom, hogy cuki.”

7. „Tudom, hogy túltengenek a hormonjaim a szülés után, de a gyerekem akkor is egy csúnya csecsemő... mint minden csecsemő.”

8. „Szerintem az enyém a legrondább bébi, akit valaha láttam.”

"Ronda a gyermekem!" - vallották be szülők sokak döbbenetére

9. „Bevallom, hogy az egyik gyerekem már túlélte a csúnya éveket. Még jó, hogy vége van! Haha!”

10. „A legtöbb baba csúnya, én is csúnya voltam, és a gyerekeim is. Minek hazudni? De közismert tény, hogy a csúnya csecsemőkből általában csodaszép felnőttek lesznek. :) ”

11. “A gyerekeim úgy festettek, mint a majmok… a legcukibb majmok, akiket valaha láttam! Max az idősebbik, a fiatalabbik elég csúf volt.”

12. „Sajnálom a gyerekeimet, annyira csúnyák.”

13. „Szerintem a gyerekeim rondák, és ez a férjem hibája.”

14. „Szerintem minden baba cuki, a fiam pedig csúnyácska. De ezt nem mondanám meg neki!!”

15. „A gyerekeim az anyjuk miatt rondák. Bárcsak meg sem születtek volna, annyira kínos.”

16. „Szerintem az újszülöttem picit csúnya, mert a pasim visszataszító anyjának tulajdonságaiból is örökölt.”

"Ronda a gyermekem!" - vallották be szülők sokak döbbenetére

via Daily Mail/Szeretlekmagyarorszag.hu

2017. december 07.
 
 
 
Címkék:  

szülők és gyerek

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?