Tíz ok, amiért az augusztusi babák különlegesek

Augusztus a nyár utolsó hónapjaként általában tele van csodákkal, szezonvégi kalandokkal és rengeteg pozitív energiával a levegőben. Talán ezért, talán más miatt olyan különlegesek az augusztusi babák! Miért is?


1. Nagyon magabiztosak 

Az augusztusban születettek általában nagyon magabiztosak. Születési dátumuktól függően vagy Oroszlán, vagy Szűz jegyűek, és mindkét jegyben születetteket nagyon lehet szeretni. Az Oroszlánok erős akaratúak, büszkék, hűségesek és bátrak. Kissé szókimondóak, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Ha a gyermeked augusztusban született, és Oroszlán a csillagjegye  nincs miért aggódnod – magabiztos egyéniséggé fog felnőni, akit mindenki szeretni fog.

2. Nagyon szervezettek

A Szűz csillagjegyű augusztusban születettek szellemesek, szorgalmasak, részletorientáltak, szervezettek és gyakorlatiasak. Általában intelligensek és megbízhatóak. Ha a gyermeked augusztusban született, és Szűz a csillagjegye  nincs miért aggódnod – felelősségteljes egyéniséggé fog felnőni. Kemény munkája és a részletekre való odafigyelése segít neki elérni a céljait.

3. Hajlamosak jó vezetőkké válni

Az augusztusban születettek magabiztosak, szervezettek és gyakorlatiasak. Ezek a jó vezető alapvető tulajdonságai. Ha az augusztusban született gyermeked egy nagy szervezet vezetője vagy menedzsere lesz, ne lepődj meg, mert kemény munkája és tulajdonságai miatt kerül ebbe a pozícióba. Az augusztusban születettek karizmájuk miatt természetesen erős vezetőkké válnak.

4. Kihívó személyiséggel rendelkeznek

Az augusztusban születettek kifelé forduló személyiséggel rendelkeznek. Könnyen el tudnak beszélgetni az emberekkel, és jól kijönnek velük. Bár szeretnek a figyelem középpontjában lenni, empatikus hallgatók is. Remek beszélgetőtársak, és hajlamosak az álmodozásra. Egy dolog azonban biztos – gyermeked szociális készségei miatt nem kell aggódnod.

5. Szeretik, hogy úgy bánnak velük, mint a királyi családdal

Az augusztusban született gyermekek szeretik, ha királyi családtagként bánnak velük. Nagyon szeretettelik és adakozóak, ha tisztelettel és becsülettel bánnak velük. Élvezik, ha észreveszik őket, amikor belépnek egy szobába, amit gyakran elég drámaian tesznek, és nem haboznak kérni a dicséretet, ha nem kapnak.

6. Inkább a magányt részesítik előnyben

Bár társaságkedvelőek, az augusztusi szülöttek az érzékeny témák tekintetében hajlamosak a zárkózottságra, és időnként szükségük van speciális énidőre. Nem is nyílnak meg könnyen az emberek előtt, kivéve azokat, akikhez igazán közel állnak, és akikben megbíznak.

7. Nem könnyű őket lenyűgözni

Az augusztusban született gyermekek válogatósak és magas elvárásokat támasztanak. Eléggé konzervatívak a szeretetükkel kapcsolatban, és csak akkor kezdhetik el viszonozni, ha különlegesnek érzik magukat. Magas elvárásaik miatt nem mindenki lehet a közeli barátjuk.

8. Makacsok lehetnek

Mivel intuitívak és jó emberismerők, az augusztusi szülöttek gyakran makacsok. Úgy gondolják, hogy az ő véleményük számít a legtöbbet, és meglepő módon legtöbbször igazuk is van. Hajlamosak védeni a büszkeségüket, hogy az emberek ne lássák meg az érzékeny oldalukat.

9. Magasan motiváltak

Az augusztusi szülöttek önmotiváltak, és a nehéz helyzeteket is képesek leküzdeni anélkül, hogy elveszítenék lelkesedésüket. Energikusak, hajtják magukat és a körülöttük lévőket, ami tökéletesen alkalmassá teszi őket vezetői szerepek betöltésére.

10. Születési kövük a Peridot

A peridot, amely egy gyönyörű zöld kő, az augusztusban született emberek születési köve. Szikrázó zöld színű, ragyogóan csillogó. Más néven esti smaragdként is ismert. A kőnek gyógyító tulajdonságokat tulajdonítanak. Ennek a kőnek a viselése megvédhet a gonosz ellen, és biztosíthatja a békét és a boldogságot az augusztusban születetteknek.

Ha  augusztusban született gyermeked van, akkor nagy valószínűséggel ezekkel a tulajdonságokkal fog rendelkezni. Igen, magabiztos lesz, és nagyszerű vezető válik belőle. De ne csak ezekre a tulajdonságokra hagyatkozz, neveld gyermekedet úgy, ahogyan eddig is nevelted – biztosak vagyunk benne, hogy jó ember lesz belőle.

Forrás: Parenting.firstcry.com

B.Edina , 2022. augusztus 09.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?