Egy ausztrál anyuka egy közel 6 kilós kisfiút szült az otthonukban

Nina Tassell, egy 37 éves ausztrál anyuka egy igen nagy súlyú, pufók kisfiúnak adott életet, melyről néhány napja az Daily Mail adott hírt. 

A család negyedik gyermeke olyan gyorsan érkezett, hogy a szülőknek nem volt idejük a kórházba eljutni. Miután az anyukánál a magzatvíz elfolyt, egy óra leforgása alatt megszülte kisfiát az Applecrossban lévő otthonuk előszobájának padlóján. Az újszülött kisfiú makk egészségesen, de 5 kiló 95 dekával és 59 centiméterrel született. Három nappal a szülés várható időpontja előtt érkezett meg a baba, akinek még a születéséig nem választottak nevet.  

A szülés során férje Adam segédkezett, immáron másodszor alakult így az életük, hogy annyira sietett a gyermekük a világra, hogy a szülőknek nem volt idejük a kórházba bemenni.

A feleség Nina aznap reggel 9 óra körül vette észre, hogy elfolyt a magzatvize, és azt is megérezte a jelekből, hogy nem lesz idejük beérni a szülészetre, így Nina nővére és férje felhívták a mentőket, és felkészültek a baba érkezésére.

„Leterítettünk egy matracot az előszobában a bejárat közelében, de eléggé ideges voltam, mert tudtam, hogy a kezükben vagyunk, ha valami baj történne.

Nővére volt, aki telefonon keresztül közvetített a mentősök instrukcióit, férje pedig szóról szóra követte a tanácsokat, és mondta, hogy mikor kell nyomnom.

Amikor végre megszületett a babánk, és megkezdte a lélegzést, akkor nyugodtam meg egy kicsit, de mindannyian akkor lélegeztünk fel igazán, amikor a mentősök pár perccel később megérkeztek.” – mesélte a boldog kismama a sajtó munkatársának.

Az óriás bébi valószínűleg Ausztrália egyik legnagyobb babájaként született. 

Óriás bébi született Ausztráliában

Roxán , 2017. február 05.
 
 
 
Címkék:  

újszülött

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó