Tündéri, varrás nélküli jelmezek kicsiknek

 
A közelgő jelmezes buli lehetősége sokakat felvillanyoz. Most olyan egyszerű, saját kezűleg készithető jelmezeket ajánlunk, amik igényelnek némi munkát, de nagyon látványosak is.

Napocska

Ez a jelmez pofonegyszerű, egy felnőtt méretű sárga pólóra textilragasztóval érdemes a filcből kivágott napocskát rögzíteni, persze a sárga hosszúujjú, a sárga zokni és a sárga cipő teszi igazán kerekké ezt a jelmezt. No meg a korona, ami szintén könnyen kivágható filcből és a textilragasztó ezt is meg fogja tartani. A hatás nem marad el, várhatóan mindent beragyog egy ilyen jelmezes kisgyerek. Részletek itt.

Vonat

Bizony sok kisgyerek vágyai netovábbja, hogy masiniszta lehessen, egy ilyen jelmez biztos becses darab lesz sokáig, főleg, ha sikerül együtt készíteni. A jelmezhez főleg kartondobozokra és megfelelő színű festékekre lesz szükség, esetleg stencilre a számhoz, szigszalagra a rögzítéshez és textil/műanyag pántokra, hogy vállra vehető legyen. Részletek itt.

Csiga

Rengeteg barna csomagolópapír, szalagok, hajpánt, ragasztópisztoly, polisztirol habból labdák - ez a néhány alapanyag igazán nem sok a látványos végeredményért, némi tekerés, ragasztás után kész is, részletes útmutató itt - a megfelelő árnyalatokban válogatott ruhák sokat dobnak a dolgon.

Karen Cline of Pretty Simple Productions for Oh Happy Day


Denevérszárnyak

Bár az eredeti leírásban szerepel egy kevés varrás, de sebaj, mert itt is működni fog a textilragasztó és a végeredmény igencsak erős. Filcből könnyen készül a maszk és a hajpántra rögzített fül is, részletek itt és itt.

bambina , 2015. október 27.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?

	
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó