#baba#anya

63 évesen lesz újra anya egy nagymama, és a 37 évvel fiatalabb férje örül neki

A 7 gyermekes anyának már van 17 unokája is, és most a 8. gyermeke születését várja. Bár sokan elítélik a kései gyermekvállalás miatt, ő és 26 éves párja nagyon várják a babát.

A 63 éves Cheryl McCain újra gyermeket vállal, hogy 37 évvel fiatalabb párjával, Qurannal átéljék a közös gyermek örömét.

A nem hétköznapi pár története egy benzinkúton kezdődött, ahol Cheryl pénztárosként dolgozott. Így emlékszik vissza a kapcsolatuk kezdetére:

Eltartott egy ideig, amíg a dolgok kialakultak. Miután sor került az első együttlétre, Quran elmondta, hogy én voltam neki az első nő az életében. Csodálkoztam, de azt mondta, hogy a megfelelő emberre várt, és ettől én olyan különlegesnek éreztem magam.

Cheryl feleségül ment a férfihoz, majd ezután kezdték el tervezni a gyermekvállalást. A házaspár béranyát kért fel, hogy hordja ki a babájukat, de a gyermekvállalás még így is kihatott a házasságukra, mert lecsökkent az intim órák száma.

Elmondásuk szerint az ismerkedésük elejétől kezdve élénk házaséletet éltek, de amíg nem sikerült a megtermékenyítés, vissza kellett fogniuk magukat, hiszen elegendő mennyiségű és minőségű spermiumra volt szükség, ami azzal járt, hogy kevesebbet lehettek együtt. Cheryl szerint az intimitás hiánya és a stressz miatt ebben az időben eltávolodtak egymástól egy kicsit, de mostanra helyreállt a világuk rendje.

Habár Cheryl és Quran örül a gyermekük születésének - a babát karácsony utánra várják -, nem mindenki osztja a lelkesedésüket. Cheryl 7 gyermeke közül 6 nem hajlandó beszélni vele.

A pár aktív a közösségi médiában, és a videóik szerint rajongóik is akadnak, akik most induló turnéjukon személyesen is találkozhatnak velük - ugyanis országjárásba kezdenek. A követőik között sokan kifejezik ellenérzésüket is, és többen kételkednek abban, hogy Cheryl 63 éves - idősebbnek gondolják.

Cheryl édesanyja több, mint 100 évig élt, de a 7 gyermekes anya szerint nem is számít igazán a kor:

Sokan azt mondják, hogy talán nem élem meg azt a kort, amikor a gyermekünk betölti a 18. életévét, de senkinek sincs arra garanciája, hogy 18 éves koráig láthatja a gyermekét. Senki sem tudja, mi fog történni a jövőben – akárhány éves is legyen!

A legfrissebb poszt szerint hamarosan kiderül az is, hogy a baba kisfiú vagy kislány.

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Babanet, 2024. június 19.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?