4 egyedi tipp a nagy bejelentéshez

Ha Te is irtózol a hétköznapi, sablonos dolgoktól, szereted feldobni a mindennapokat némi humorral, kreativitással, olvass tovább! Most bemutatjuk Neked a „nagy hír” bejelentésének néhány igazán mókás és szellemes módját – hátha Te is ihletet nyersz!

Figyelem! Az alábbi ötletek nem a munkahelyre valóak – ott próbálj meg a hivatalos keretek között maradni (ebben segítséget nyújt egy korábbi cikkünk, melyet ide kattintva olvashatsz: A nagy bejelentés – avagy jogaink, kötelezettségeink, de a párod, a barátaid, vagy a szüleid értékelni fogják, hidd el, és csak még inkább fokozhatod ezekkel az apróságokkal az örömöt!      

Válassz évszaknak megfelelő szimbólumot

Minden évszaknak megvan a maga jellegzetessége. Gondolunk itt olyan szezonális díszekre, terményekre, egy-egy ünnephez tartozó speciális formára, színre, amik segítségével könnyen rávezetheted a párod – akivel már egy jó ideje tervezitek a bébit és izgatottan várja a pozitív teszteredményt- a mondanivalódra (például egy aprócska csizma, ami a Mikulásra vár). A tavasz pedig különösen bővelkedik a lehetőségekben, hiszen ez az az évszak, ami egyébként is az (újjá)születésről, a kikeletről, az ébredező természetről szól. Készíts képet egy húsvéti tojással, vagy egy kiscsibével, fogj egyik kezedben egy rügyező ágat, másikkal simítsd a hasad…

Két felnőtt + egy kics

Tegyél a kettőtök fogkeféje mellé egy gyerek méretűt, ha pedig közös Bennetek, hogy mindketten szemüvegesek vagytok, szerezz be egy kicsi szemüveget. Hordtok egyen-cuccot? Lehet az akár egy kávésbögre, egy póló vagy egy sortcipő: csináltass egy mini változatot. Ennél egyértelműbb és édesebb célzás nincs is a világon. smiley

Kérj segítséget a házi kedvencedtől

Sokunk életében már szinte teljes jogú családtagnak számítanak ezek a kis szőrös négylábúak. Miért ne vonhatnánk be őket is a meglepibe? Nesze, rosszaság: ezt az aprócska pár cipőt nyugodtan szájba veheted és megrágcsálhatod!

„Nem sokára kistestvérem születik!”

Plakátold ki a hírt

Az internet tele van jobbnál jobb háttérrel, képkerettel (sőt, már külön boltok is foglalkoznak ilyennel); készíts saját moziplakátot, ami az életetekben hamarosan bekövetkező nagy változásról szóló filmet reklámozza. Adj neki frappáns címet; „Baby a fedélzeten”, „Kriszti&Tomi&…?”. Sőt, ha már a dátumot is tudod, azt is ügyesen belecsempészheted: „2017. július 11-től a mozikban”, vagy „Coming soon”. Akár személyesen adod át, akár virtuálisan küldöd körbe a posztert, tuti nagy sikere lesz!

Forrás: http://www.fitpregnancy.com

Plézer Panna , 2017. február 02.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?