#baba#anya

Terhesnapló 8. - Végre jobban vagyok!

Annyi mindent szeretnék írni, de egyrészt azt se tudom hol kezdjem, másrészt meg időm sincs hosszú beszámolót rittyenteni.

Épphogy leraktam a legkisebbet aludni, szívem szerint aludnék vele én is. Merthogy ez a betegség, az influenza nem akar itt hagyni minket. A nagyobbak már meggyógyultak, de a legkisebb és én még mindig küzdünk. Szegényke ma már kapott antibiotikumot, szemcseppet, köptetőt, vitaminokat. Én is elmentem a háziorvoshoz, hogy most már kezdjen ő valamit az arcüreggyulladásommal. Szintén antibiotikum, infralámpázok, na meg az orrcseppek, kb.ennyi - terhesen ez is rengetegnek tűnik.

Mivel a picim beteg, érthető, hogy szeretne sokat ölben lenni, aminek az eredménye, hogy nagyon fáj a hátam már. Na és éjszaka sem alszunk túl jól, így nappal sem veszik sok hasznomat.

Azért van jó hírem is! Már kerek 4 napja nem hánytam! Ez viszont annyira jó, hogy el sem akarom hinni. Sőt ma már azon agyaltam, hogy valami baj lehet, hogy már vagyok rosszul? Mert bár szörnyűek ezek a terhességi rosszullétek, de addig legalább tudtam, hogy a hormonok teszik a dolgukat. Biztos, hogy ez most is így van, remélem, egyszerűen csak imáim meghallgatásra találtak! Lehetséges, hogy a magnézium- és B6 vitamininjekciók is sikerrel jártak. Iszom már szombat óta, mert az a nap kegyetlen volt. Apának nem sikerült tortát sütnöm, egész nap csak feküdtem és hánytam.

De úgy néz ki ennek a korszaknak vége, túl vagyok az első vérvételen is, várható, hogy nem lesznek túl jók az eredmények. Vitaminhiány, gyulladás, mindenre fel vagyok készülve. Na de ez még csak a 11. hét, van még idő rendbetenni a vérképemet.

Még egy hét és belépek a fantasztikus 2. trimeszterbe!

(képünk illusztráció)

Zsuzska, 2015. február 13.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?