Megkezdődött a Születés Hete

Idén már tízedik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete, az évnek az a kiemelt hete, amikor a családalapítással kapcsolatos fontos információk egy országos rendezvénysorozat keretében koncentráltan érhetők el az érdeklődők számára. Közel hatvan helyszínen várják 2012. május 5-13 között a gyermeket tervező vagy várü párokat, szülőket és nagyszülőket.

Ráadásul már nemcsak a Magyarországon, de az Erdélyben és a Vajdaságban élők számára is elérhetők a változatos és sokszínű programok.  Részt lehet venni szülésfelkészítéseken, szoptatással kapcsolatos tanácsadásokon és beszélgetéseken, babagondozási és gyermeknevelési előadásokon. A hasznos ismereteket átadó programok mellett - mint például a családtámogatási ellátásokról szóló előadás - számtalan szórakoztató eseményen lazíthatnak a látogatók: lesznek filmvetítések, kiállítások és koncertek is.

Részletes információt, a programok időpontjait, témáit és helyszíneit a Születés Hete weboldalán kaphatnak az érdeklődők. A rendezvénysorozat programjainak nagy része ingyenesen látogatható.

 

Babanet , 2012. május 05.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?