Terhesnapló 7. – Az IGAZI

Helyre tettük a hetek kérdését: a 31. hetet töltöm be ma, örvendezzünk!

A hasam nagy. Még van 7 hét hátra, de én már pingvin járásban közlekedem, nem tudok lehajolni és kifulladok három lépcsőfoktól. Voltunk ultrahangon, a baba teljesen szabályos, pont akkora, amekkorának lennie kell, kb. másfél kilós és 40 centi körüli, mint a nagykönyvben írva vagyon. Tehát a hasam nem azért akkora, amekkora, mert ő túlméretezett lenne, hanem mert harmadik gyermek, és ilyenkor már sokkal hamarabb nő, sokkal nagyobbra az a fránya pocak.

Elérkezett az idő, amikor már sehogy se jó, se ülve, se fekve, gondolom, mostantól ez a mondat hetente egyszer itt megjelenik, mert a szülésig ez már jobb nem lesz. Viszont cserébe, hogy már ennyire közel érzem Julcsi érkezését, elkezdtem beszerezni a szükséges holmikat.

Ezen a héten tulajdonképp majdnem mindent sikerült is jó áron megvenni, aminek ugrándozva örültem. Na, jó, az ugrándozva erős túlzás, hívjuk maximum rugózásnak. A babakocsi projekt teljesen rám jellemző módon egy nap alatt intéződött el. Nézegettem, elég tanácstalanul a használt babakocsikat, egy-két hete már túrtam a netet, hogy milyet vegyünk. Ez alatt az idő alatt kialakult bennem a kép, hogy mire vágyom: nagy kerekű - hiszen tél lesz -, minden az egyben kocsi kell, amihez van mózeskosár, sportrész és autósülés is.

Nem mintha lenne autónk, de itthon is nagyon jó hasznát veszem majd annak az ülésnek, ha épp magam mellé szeretném tenni a lurkót, amikor épp ébren van. A mózeskosár is tulajdonképp azért volt fontos, mert itthon ide-oda vinni magammal, kitenni levegőzni benne az erkélyre, ilyesmikre remekül tudom használni. Legalábbis a nagylányaimnál jól ki tudtam használni ezeket, gondolom most is így lesz. Aztán az egyik anyukás facebook csoportban leltem rá Az Igazira. Ami még ráadásul pink színben is pompázott és fele annyiba került, mint amennyiért amúgy használtan szoktam látni. Gyors döntés, gyors cselekvés, két nap múlva már házhoz is hozta nekem a régi gazdája. Most itt pihen Julcsi szobájában, benne a rengeteg kisruhával, amit neki vettem.

Mert már ez is megvan, sikerült olyan ruhacsomagot találnom 56-62-es méretben, ami főleg rugdalózókból és bodykból áll, hihetetlen cuki cuccok ráadásul, jó minőségek, jó állapotúak, mázlim volt. Két napig azzal voltam elfoglalva, hogy olvadozva nézegettem újra és újra a kisruhákat és beleképzeltem a mi Julcsinkat.

Jövő héten újra ultrahang, a 32. heti mozizás jön, remélem most engedi majd megnézni a kis arcát, mert azt a múltkorin nagyon takarta. Türelmetlenné váltam, szeretném már a kezemben tartani az én kicsi babámat.

Lujza

Lujza , 2014. október 31.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XTeakiadó