Szülj zseni gyereket delfinnel!

Egy orosz bába, Igor Charkovsky nevéhez fűződik az az egyedülálló módszer, melynek során az asszonyok nemcsak víz alatt, de delfinek között hozzák világra gyermeküket. A delfinek valamiért különös érdeklődést mutatnak a várandós anyák és a kisgyermekek iránt, az pedig mára már elfogadott, hogy segítségükkel sokféle mentális vagy pszichés betegség gyógyítható, ahogy a sérült gyerekek gyógykezelésében is felülmúlhatatlanok.

Az orosz bába feljegyzései és dokumentációi szerint, a delfinek segítségével világra jövő gyerekek rendkívüliek – írja az Amerikai Népszava. Többségük a zseni kategóriába tartozik, vagyis intelligencia hányadosuk 150 feletti, de emellett érzelmileg és fizikailag is erősebbnek és stabilabbnak bizonyultak az átlagnál.

A delfinek jelenléte a szülésnél állítólag nemcsak megnyugtató az anya és a baba számára, de teljesen fájdalom- és félelemmentes élményt is jelent. Európában egyelőre csak Törökországban működik delfin-terápiás központ, de delfinekkel szülni Oroszországon kívül többek között Hawaiion is lehet.

2011. február 21.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(8 hozzászólás) 

2011 02 24. 15:06
Szerintem inkább úgy függhet össze az IQ-val, hogy már eleve érettebb, a világra nyitottabb anyák választják ezt a fajta szülés módot. Mondjuk el nem tudom képzelni magam, amint delfinekkel körülvéve szülök :)) Arról nem is beszélve, hogy ezek vadállatok, vadállati ösztönökkel... Viszont szivesen úsznék delfinekkel.
→ válasz erre
2011 03 20. 18:50
Hurrá, akkor irány Hawaii :-)))))
Hát nem tudom, ki engedhetné meg magának. Pláne, hogy ha jól tudom, 7 hónaposon túl már nem engednek fel repülőgépre = jópár hónapot ott kellene élni a szülésig? Atyaég...
(oké, Törökbe még el lehet jutni kocsival...)

Egy pillanatra sem hiszem, hogy ekkora jelentőséggel bírna. Abban hiszek, hogy a világrajövetel módja hat a gyerek személyiségfejlődésére (pl. az én óvatosságom, fejest-nem-ugrásom arra vezethető vissza, hogy nem akarták megcsászározni anyut, a nyakamra tekeredett köldökzsinór és 14 óra vajúdás ellenére, "jöjön ki a maga erejéből", hát kösz szépen, ki akarná szántszándékkal megfojtani saját magát...)

Szóval a "sokan vannak körülöttem, szerető-segítő közegben vagyok, boldogság és nyugalom vesz körül, mindenki örül nekem"-érzés biztos, hogy nyomot hagy a babában. De hogy az IQ-ja ettől az egykét órától megnőne, hááát... Ebben nem hiszek. Inkább az lehet benne, amit Lilka mondott.
→ válasz erre
2011 03 20. 18:53
És nyilván delfin és delfin között is lehet különbség. Biztos vagyok benne, hogy a vér szaga, a kicsi-tehetetlen sodródó baba látványa esetleg felkeltheti a zsákmányoló ösztönt. De az is igaz, hogy az ilyen szülőközpontokban erre kiképzett, ártalmatlan delfinek lehetnek (és előzőleg jól belakatva) :-)
→ válasz erre
Összes hozzászólás (8) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó