Filmek, amiket mindenképpen látnod kell ha babát vársz

A babavárás mindig nagy dolog egy nő életében. Fontos, hát hogy sok babaváró könyvet vagy cikket olvassunk, és ez által szerezzünk némi tudást. Ha babát vársz, akkor mindenképpen szakíts arra is némi időt, hogy egy egy nyugisabb délután vagy este leülj a tévé vagy a számítógép elé és megnézz egy filmet, amiben a babát váró nők mellett sok humor, érzelem van. Én a következőket tudom neked ajánlani:

1.Ilyen a formám: Jennifer Lopez és Alex O’Loughlin főszereplésével ez a film rengeteg jó pillanatot fog nektek okozni. A főszereplő nő, aki már régóta nem találja a párját a világban és úgy dönt, hogy egymaga veszi kézbe a dolgokat és a mesterséges megtermékenyítés mellett teszi le a voksát. Valószínű ő sose gondolta volna, hogy ez után a hatalmas és sikeres döntés után jönnek csak majd a bajok. A baj alatt pedig egy férfit értek, akibe lassacskán beleszeret. Ezáltal mindent felborítva előbb jön a gyerek és csak utána a szerelem majd a házasság.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Ilyen az élet: Van, úgy, hogy megszületik a pici és mi nem láthatjuk őt felnőni, mert túl kevés időt kaptunk az élettől. Ilyen esetben, ha nincs olyan rokonunk, akire leginkább rámernénk bízni és teljes nyugalommal éreznénk úgy, hogy képes pótolni azt a szeretetet, amit mi adtunk volna a picinek, az nem más, mint a legjobb barátunk. Ez a film is erről szól. Egy férfiről és egy nőről, akik ki nem állhatják egymást, de kénytelenek kompromisszumot kötni, ha azt akarják, hogy a babát, akit rájuk bíztak ne adják árvaházba. Szomorú, de egyben egy igazán vicces, romantikus filmet láthatunk Josh Duhamel és Katherine Heigl főszereplésével.

3.Nicsak kibeszél: Talán kezdhetném úgy a bevezetőt, hogy ki az aki ne látta volna ezt a filmet. Szintén egy nőről szól, akit a barátja felültet miután megtudja, hogy terhes. Ezt a filmet már csak azért is érdemes megnézned (és a folytatását is), mert itt nem csak a szülők beszélgetnek, de a kisbaba gondolatait is hallhatjuk, ezáltal egy igazán vicces filmet kapunk. John Travolta pedig jól alakítja a pótapa szerepét.

4.Három férfi és egy bébi: Ha valami igazán viccesre vágysz, akkor csak rád vár ez az alkotás. Három férfi éli nyugodt agglegény életét egy lakásban, mikor egy csecsemőt találnak az ajtó előtt. Innentől kezdve minden megváltozik, kénytelenek lesznek felnevelni a picit, bár néha igen sajátos módszereik vannak. Főszerepben a három apa: Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg.

5.Várandósok: Manapság számtalan film készül, amiben rengeteg jó színészt tesznek egy kupacba és több szálon futtatják a történetet. A várandósok is egy ilyen vígjáték, amiben valaki terhes valaki pedig nem tud teherbe esni, más megzavarodik a terhesség által megőrült hormonjaitól, valaki akár a nagyapja is lehetne a születendő gyermekeinek, de van akik egy egyéjszakás kalandnak a következményeivel kénytelenek szembenézni. A főszerepekben többek között Cameron Diazzal, Jennifer Lopezzel, Chace Crawfordal, Chris Rockkal és Dennis Quaiddal is találkozhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.Ahol a szivárvány véget ér: Mi történik akkor, ha 18 évesen úgy döntünk, hogy lefekszünk valakivel, de arra nem gondolunk, hogy a hirtelen döntésnek milyen hatalmas következményei lehetnek. Egy fiatal lánynak törnek össze az álmai és veszíti el, ezáltal legjobb barátját, miután megtudja, hogy terhes lett. Míg mások babérokra törnek, ő úgy érzi, hogy elszúrta életét, de a gyermekét ennek ellenére igazi áldásnak tartja és nem bánja meg, hogy a pici legalább ott van vele. A gyermekkori barátjával pedig lehet újra összehozza a sors bár időről időre folyton akadályokba ütköznek, hogy ez a barátság szerelemmé alakuljon.

7.Felkoppintva: Véleményem szerint a Felkoppintva című film egy kicsit elvont és talán mondhatjuk azt is, hogy fura, de ennek ellenére amikor végignéztem rájöttem, hogy rengeteg érzelem és kitartás van benne és ez a film bizonyítja, hogy egy kisbaba születése akár egy ember eddigi rossz életvitelét is teljes mértékben képes megváltoztatni. Szintén Katherine Heigl játssza a főszerepet Seth Rogen oldalán.

8.Apja lánya: Egy szomorú történet, amiben az édesanya, miután világra hozta gyermekét meghal és az újdonsült apuka kénytelen lesz egyedül felnevelni a lányát. Az elején talán úgy érzi, hogy ő képtelen egy ekkora felelősséggel járó feladatra és elhárítja a babával való törődést, de idővel rájön hogy ezt nem teheti elhunyt feleségével és karrierjét félretéve teljes mértékben gyermeke felnevelésével kezd el foglalkozni, amit nem is végez rosszul. Lassan pedig egy új szerelem is kialakulóban lesz az életében. Főszerepben Ben Affleck és Liv Tyler.

Kovács Alexandra , 2016. június 29.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó