Minden tisztelet a nőké!

Az emberi test 45 del fájdalmat képes torelárni. A nők ezzel szemben a szülés alatt 57 del fájdalmat éreznek. De mekkora is ez a fájdalom? El tudod képzelni? Ha még nem élted át, akkor hogy el tudd képzelni, olyan, mintha 20 csontodat egyszerre törtnék el. 

Talán így fogalmad lehet, hogy mit is élnek át az asszonyok, amikor egy gyermeknek életet adnak. Valójában csak az tudja, aki átélte már a szülést. Csodálatos, és egyben félelmetes, ahogy néha hosszú órákon át kitartanak, pedig szívük szerint teli torokból ordítanának a fájdalomtól.

Két holland bemondó felvállata, hogy aláveti magát egy tesztnek, és egy szimulációs kísérletben megtapasztalhatják, mit is élnek át a nők a szülés alkalmával. 

A videó egyben be is bizonyítja, hogy az a teória, miszerint a férfiaknak magasabb a fájdalomküszöbe, egyáltalán nem igaz. 

A két műsorvezető csupán két órát bírt elviselni, és feladták a további próbatételt. Míg a nők bizony van úgy, hogy akár 10-12 órán keresztül vajúdik. 

Az egyikük annyira kikészült a kísérlet során, hogy még az is megfogalmazódott benne, hogy egyáltalán nem is akar majd gyereket. Ha ez az ára a gyermeke világra jöttének, hogy a párja ilyen kínokat éljen át, akkor inkább nem is vállalnak babát.

Íme a videó:

A videó forrása: dailymail.co.uk

Roxán , 2016. június 18.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kölöknet Könyvfesztivál és vásár