Zseniális módszerrel érte el egy édesanya, hogy a kisbabája végigaludja az éjszakákat

Hogy ez eddig nem jutott eszünkbe...

Ha megkérdeznénk a kisbabás édesanyákat, hogy mire vágynak a legjobban, valószínűleg egyöntetűen ugyanazt válaszolnák: 10 óra zavartalan alvásra. Nos igen, egy újszülött mellett nehéz unatkozni, hiszen amennyi boldogságot és szeretetet ad a családnak, éppen olyan fárasztó is vele az első pár év.

Egy brit édesanya, Laura Gerson a Mirrornak elárulta, hogy az ő kisbabája sem aludta végig az éjszakákat, ám végül egy zseniális megoldást találtak ki a kisbaba elaltatására férjével.

"Van egy videokamera a kicsi szobájában, így az éjszaka folyamán láttuk, hogy mikor felriad, nem találja a cumiját. A következő éjszaka több cumit tettem az ágyába, ugyanis az esetek 99%-ban azért kezdett sírni, hogy visszakapja a kiesett cumit, és tovább tudjon aludni."

Gerson elárulta, hogy kisbabája napközben alig cumizik, csupán az éjszaka folyamán van szüksége a szopogatásra, hiszen ettől nyugszik meg legkönnyebben. Miután Laura feltalálta az új módszert, rendszeresen figyelte a baba szobájába szerelt kamerát, ám a kicsi könnyedén végigaludta a következő 8 hónapot.

"Most már nagyon ritkán kell bemennünk a szobájába. Ha mégis felsír, rögtön tudom, hogy nem a cumi okozza a problémát. Az utóbbi hetekben például nőnek a fogai, de egy-két ölelés anyától és apától rögtön segít neki."

Ha hasonló cipőben jársz, mint Laura, érdemes kipróbálnod a módszerét. Ki tudja, lehet, hogy nektek is csak pár új cumira lesz szükségetek.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2019. január 28.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?