Terhesnapló 5. – Minden nappal nő a szeretet

Most már másodszorra is megbizonyosodhattam róla, kisfiút hordok a szívem alatt! Koppány megfelel a számított korának, ami pénteken volt 26 hét és 5 nap.

A szerdai 4D ultrahangon minden rendben ment, a választásom a kecskeméti kórházban is szonográfusként dolgozó és a terhességemet így végigkísérő Bérczi Ildikóra esett, ő végezte el az ultrahang vizsgálatot és úgy tűnik Koppi igazi férfi, Ildikó néninek mutogatja magát szívesen! Jó Békám, hozta a formáját, nem nagyon sikerült egy jól látható kukacos képet elkapni, de a két pici zacsi látszik és az is bizonyíték!

Ildikó hozzáértését eddig is sokan dicsérték, mint már mondtam, nem csak a mozizás miatt szerettem volna elmenni, nem csak azért, hogy láthassam és valóságosabbnak tűnjön a Pici számomra, hanem hogy megnyugodjak, minden rendben van. Koppány súlya 883 gramm, ami megfelel egy hasonló idős magzat átlag súlyának, viszont ami kicsit zavar, de megnyugtattak, hogy ettől még minden lehet rendben - mert felszívódhat -, mindkét veséjében találtak tágulatot.

Kisfiam már most lehengerli a hölgyeket, egy mosollyal ajándékozta meg a hálás közönségét is. Helyes pisze orra és szép telt szája van, ahogy nekem, apumnak és öcsémnek is. Fejvégű fekvésű és tényleg jól érzem, hogy állandóan a hólyagomba passzírozza magát. Illetve általában akkor, ha elmegyünk itthonról, míg itthon ülök vagy teszek-veszek, csak a szokásos mértékben kell mosdóba járnom. Ebből kifolyólag ismerem a megye, sőt amerre jártunk, az összes mellékhelyiséget. Szerencsére azt tapasztaltam, vidéken egyszerűbb normális állapotú mellékhelyiséget találni, ha már a szükség szólít, míg Pesten kihívás volt.

Olyan szeretetet érzek ez iránt a pici, még nem teljesen egy kilós Bébi iránt, ami egyszerűen hihetetlen. Minden nappal nő ez a szeretet és még nem is fogtam a kezemben! A nagyszülők, a dédszülők is imádják, szerintem anyuék lassan jobban várják, mint anno az én vagy öcsém születését. Megpecsételődött Koppi sorsa, nagyiék tisztára elkényeztetik majd.

Az internet segítségével sok családot látok, sok más családdal tartom a kapcsolatot, ahol hasonló korú a pocaklakó. A lányokkal sikerült szépen összepasszolni, a várandóságot már mindannyian együtt éljük át és nem csak a családunkkal. Az embert rengeteg rossz tapasztalattal éri a világban és annyira jó illetve ritka megbízható, önzetlen, kedves társaságot találni. Mind annyira különbözünk, és mégis mindig megvan a közös hang, a nevetés, a vidámság.

És ami nagyon fontos az anyaság tudata mellett is:tudunk lányok-nők maradni, komolyan beszélgetni, vagy éppen bohóckodni.

Csumpi

Csumpi , 2013. július 01.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(5 hozzászólás) 

2013 07 04. 21:44
Szia,
nagyon aranyos a kisfiad.
Dénesemnek is találtak tágulatot a vesekehelyben, ezért gyakrabban kellett járnom ellenőrzésre. Mire megszületett és hasi ultrahangra vittük nyoma sem volt a tágulatnak. Vele is minden rendben lesz.
→ válasz erre
2013 07 04. 21:45
Oké, oké tényleg csak egy zacsi... eskü ott voltam a biosz órákon :) ...

És köszönöm szépen a dicséreteket :o) , jól esik azt kívülről is hallani, amit végre már belülről is érzek!
→ válasz erre
2013 07 04. 21:46
@cviki: köszönöm, héten az orvosom is megnyugtatott, hogy ezt még nem is szabad tágulatnak nevezni :)
→ válasz erre
Összes hozzászólás (5) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó