Várandósnapló - Zalánki Fruzsina

Anyu Tűsarkúban - 30. hét - Várandósnapló Zalánki Fruzsival

Sziasztok, Zalánki Fruzsina vagyok. Korábban divatmodellként jártam a világot, majd a Miss Balaton szépségversenyen próbáltam ki magam 2018-ban, ezzel nagyjából egy időben megismerkedtem Zalánki Gergő vízilabdázóval, aki azóta már a férjem. Azóta az életem fenekestül felfordult, hiszen nem elég, hogy a munkája miatt pár hónapja Olaszországba költöztünk csak ketten távol mindenkitől, de az első közös kisbabánkat várom. Őszintén mondom, hogy imádom az életem, azonban ennek ellenére is akadnak nehézségek bőven. Ezekről és a boldog pillanatokról egyaránt szívesen írok Nektek itt, a Babanet honlapján. 

Kismama taping és szilveszter

A bejegyzést muszáj az elmúlt időszak legnagyobb áttörésével: a kismama tape-el kezdenem. Az ünnepek elég megterhelőnek bizonyultak számomra, ugyanis estére iszonyatos haskeményedés gyötört minden nap. Amikor egyik nap már sírva aludtam el a fájdalomtól, éreztem, hogy ez így nem lesz jó, tenni kell valamit!

Szerencsére kiderült, hogy a férjem sportmasszőre és egyben közeli barátja fel tud ragasztani a hasamra egy úgy nevezett tape-et, ami tehermentesíti valamennyire a derekam és a hasam a rá nehezedő egyre gyarapodó súlytól. Utánanéztem a neten és nagyon pozitív véleményeket olvastam a dologról, bár már annyira kétségbe voltam esve az esténként jelentkező folyamatos fájdalomtól, hogy lassan már bármit hajlandó lettem volna kipróbálni. Már ötödik napja van fent és nyugodt szívvel ajánlom minden kismamának, ugyanis nekem teljesen megoldotta a problémámat.

Olyan érzés, mintha jó pár kilóval könnyebb lennék. Erre a ‘segítségre’ szükségem is volt, ugyanis szilveszter előtt 2 nappal eszünkbe jutott, hogy nem szeretnénk otthon tölteni az új évet, így lefoglaltunk az egyik kedvenc vidéki szállodánkban egy szobát, hogy ott töltsünk négy napot a barátaink társaságában.

A szálló végig remek programokat biztosított, mint például fánkozás és forralt borozás (ebből engem nyilván csak az egyik érintett), szilveszteri gálavacsora, táncest… Mindig is szerettem volna kipróbálni egy ilyen módját az év lezárásának és egyben kezdésének, de azzal már sajnos nem számoltam, hogy a 30.hétben már nem fogom úgy bírni az iramot, mint a többiek. Éreztem magamon, hogy bár nagyon szeretnék teljes értékű tagja lenni a társaságnak, többször a szobába kellett mennem egyedül egy kicsit lepihenni. Ezt picit sajnáltam, de be kellett látnom, hogy senkinek sem jó, ha kimerülten ülök az asztal mellett míg mások jól érzik magukat. Ezek mellett a jó élmények mellett azonban egy kis pánikhangulat is rám tört, ugyanis rájöttem, hogy a két ünnep közöttre tűztük ki a babaholmik megvásárlásának időpontját, ami sajnos a karácsonyi rohanásban és a szilveszteri kikapcsolódás miatt teljesen kimaradt. Na persze, azért még van jó pár hetünk, hogy ezt elintézzük, de egyszer kíváncsi lennék milyen lenne, ha a terv szerint alakulnának a dolgok?

Zalánki Fruzsi , 2022. január 04.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?